The Fortunate Sons - Tribute To Creedence Clearwater Revival - Groene Engel Skip to main content

The Fortunate Sons – Tribute To Creedence Clearwater Revival

Concert

**Dit concert is uitverkocht, maar niet getreurd! Je kunt The Fortunate Sons zien bij onze buren van De Lievekamp op donderdag 13 juni. Tickets voor het concert vind je hier. **

De eerste show in De Lievekamp is ook nagenoeg uitverkocht. Een tweede concert op dinsdag 11 maart 2025 is bevestigd in De Lievekamp. Tickets kun je via deze link kopen.

The Fortunate Sons laat de tijden van de legendarische band Creedence Clearwater Revival herleven! Proud Mary, Who’ll Stop The Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren ’60 en ’70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren ’60 en ‘70 in het geheugen gegrift. De mannen van The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende “Tribute to C.C.R.” hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven en zodoende een stevige live reputatie opgebouwd. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Arn Kortooms op bas en Ipo van Drooge op drums en de sfeervolle invulling door Jan van Bijnen op gitaar en toetsen wordt het geheel tot een dampend feest.

The Fortunate Sons kom je vanaf januari 2024 tegen op SBS-6 bij The Tribute – Battle of the Bands!

Onze concerten zijn popshows, tenzij expliciet wordt aangegeven dat het om een theaterconcert gaat. Dat betekent dat het publiek staat.

 • Uitverkocht
 • Entree
  € 27,00incl. servicekosten
 • Datum
  vrijdag 13 december
 • Locatie
  Cultuurpodium Groene Engel
 • Ruimte
  Zaal, Staanplaatsen, Zitplaatsen (beperkt aantal vrije zitplaatsen)
 • Tijden
 • Aanvang
  20:30
 • Zaal open
  19:30

Blijf altijd op de hoogte van ons programma