Eten & drinken - Groene Engel Skip to main content

Horeca

Brasserie

Vanaf 11.00 uur, van woensdag t/m zondag, wandel je onze brasserie binnen.

Voor een croissantje en een krantje. Om zaken te doen tijdens de lunch of om even achter je laptop te kruipen. Borrelen in gezelschap? Dat is altijd een goed idee. Net als dineren met degene die je kort daarvoor echt álle hoeken van het Scrabblebord hebt laten zien.

We zijn een ietwat eigenwijze, klassieke brasserie. We zijn er altijd. En we zorgen ervoor dat alles wat we serveren gewoon goed is.

Telefonisch zijn wij te bereiken op: 0412-783007

Meer over Brasserie

Cultuurlokaal

De ontmoetingsplaats voor gelijkgezinden en andersdenkenden, een foyer voor de bezoekers van onze film- en theatervoorstellingen, dat kleine podium waar je komt luisteren naar die ene singer-songwriter die je nog niet kende, of de perfecte plek om even uit te blazen nadat je bij dat concert alles hebt gegeven in de moshpit; In het Cultuurlokaal is de enige zekerheid dat elke dag weer anders is en altijd toegankelijk voor iedereen.

Natuurlijk kan je bij ons ook gewoon terecht om een drankje te drinken zonder dat je één van onze activiteiten bezoekt. Neem lekker plaats, lees een krantje en voel je thuis.

Meer over Cultuurlokaal

Blijf altijd op de hoogte van ons programma