Eten & drinken - Groene Engel Skip to main content

Horeca

Cultuurlokaal

De ontmoetingsplaats voor gelijkgezinden en andersdenkenden, een foyer voor de bezoekers van onze film- en theatervoorstellingen, dat kleine podium waar je komt luisteren naar die ene singer-songwriter die je nog niet kende, of de perfecte plek om even uit te blazen nadat je bij dat concert alles hebt gegeven in de moshpit; In het Cultuurlokaal is de enige zekerheid dat elke dag weer anders is en altijd toegankelijk voor iedereen. Natuurlijk kan je bij ons ook gewoon terecht om een drankje te drinken zonder dat je één van onze activiteiten bezoekt. Neem lekker plaats, lees een krantje en voel je thuis.

We zijn alle dagen geopend van 16.00 tot 00.00 uur.

Daarnaast buigen we graag mee met het programma van Groene Engel. We zorgen ervoor dat je altijd vooraf een drankje kunt drinken en achteraf kunt napraten in ons Cultuurlokaal. Je kan rondom een bezoek aan één van onze activiteiten altijd even binnenlopen in ons Cultuurlokaal.

Cultuurlokaal Groene Engel
Kruisstraat 15, 5341 HA Oss
E cultuurlokaal@groene-engel.nl
T 0412-783010 (na 16.00 uur bereikbaar)

Stadsbrasserie Marie

In ons pand kan je bij onze buren van Stadsbrasserie Marie van maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur terecht voor een heerlijke kop koffie, lekkere lunch en een gezellig diner of borrel.

T 0412-783007 (na 11:00 uur bereikbaar)

Reserveren kan via info@stadsbrasseriemarie.nl

website Stadsbrasserie Marie

Blijf altijd op de hoogte van ons programma