FilmClub - Groene Engel Skip to main content

FilmClub

Nieuw: FilmClub Groene Engel!

Cultuurpodium Groene Engel start in maart met een nieuwe maandelijkse filmavond: FilmClub Groene Engel. FilmClub Groene Engel vertoont op elke eerste dinsdagavond van de maand een bijzondere film uit het recente internationale filmaanbod. Als je lid wordt van de FilmClub, krijg je niet alleen een mooie korting op je kaartje, maar krijg je ook een stem in de filmkeuze voor de editie van de maand erop!

 

FilmClub Groene Engel is een initiatief van Hans Huiberts uit Oss, zelf filmliefhebber én werkzaam in de filmindustrie: “Als verse Ossenaar merkte ik dat naar de film gaan niet echt in het systeem zit van de meeste mensen, en dat vind ik jammer. Het leek me daarom leuk om wat meer betrokkenheid te creëren door mensen een stem te geven in het aanbod, en op die manier ook een beetje te kunnen experimenteren met het programma. Heel tof dat Groene Engel zo enthousiast is en mij die kans geeft!

Word lid van de Filmclub: 4 filmavonden voor 27 euro!

De Filmclub organiseert dit seizoen vier filmavonden: op 7 maart, 4 april 2 mei en 6 juni. Als je lid wordt van de filmclub kan je naar de vier filmavonden voor de prijs van drie, je betaalt dan 27 euro i.p.v. 36 euro. Na afloop van de film kan je als lid in het Cultuurlokaal je stem uitbrengen op 1 van de 2 voorgestelde filmtitels voor de nieuwe datum én natuurlijk lekker napraten. De films met de meeste stemmen, wordt de volgende keer gedraaid.

Hoe word je lid?

Via de volgende link kan je een abonnement kopen voor FilmClub Groene Engel. FilmClub Abonnement

Klik op het plusje (+) en volg de stappen.

Mocht je nog geen account hebben op onze nieuwe site, dan kan je die gemakkelijk aanmaken. Bij het bestellen van het abonnement krijg je bij de laatste stap, bij het afrekenen, de mogelijkheid om je als ‘nieuwe bezoeker’ aan te melden. Na het invullen van je gegevens, kan je vervolgens afrekenen. Via mail ontvang je een uitnodiging om je account te activeren.

In je mailbox komt ook je scanbare ticket voor het abonnement. Dit ticket kan je bij elke filmvertoning laten scannen aan de deur en is je entreebewijs!

Alvast bedankt voor de bestelling en we je zien je graag in ons filmhuis!

Mocht je er niet uit komen op de site, of heb je verder nog vragen? Mail ons met je vraag: mail!

Losse verkoop
Je kunt ook een los kaartje kopen voor de film die te zien is op de Filmclub-avond. Een los ticket kost 9 euro. Je profiteert dan echter niet van de korting en je kan ook niet meestemmen op de filmkeuze voor de volgende editie.

 

Klik hier voor info over de eerste FilmClub op 7 maart met de film The Fabelmans!

Blijf altijd op de hoogte van ons programma