FilmClub - Groene Engel Skip to main content

FilmClub

Nieuw seizoen FilmClub Groene Engel!

Na een zeer geslaagd eerste seizoen van FilmClub Groene Engel in het afgelopen voorjaar, gaan we vanaf oktober verder met een nieuwe editie! Als lid kan je niet alleen vier mooie films zien tegen een gereduceerd tarief, maar kun je ook meebeslissen over het aanbod én kan je na afloop in het café blijven hangen voor de gezellige naborrel. Elke FC-avond bekijken we namelijk twee trailers, waarop je na de film kunt stemmen. De trailer met de meeste stemmen wordt de film van volgende maand. Zo bepalen we samen welke films we zien en dat is hartstikke leuk!

 

Vier filmavonden voor de prijs van drie!
De Filmclub organiseert dit seizoen vier filmavonden: op 3 oktober, 7 november, 12 december en 2 januari. Als je lid wordt van de FilmClub kan je naar de vier filmavonden voor de prijs van drie: je betaalt 30 euro i.p.v. 40 euro.

Hoe word je lid?

Via de volgende link kan je een abonnement kopen voor FilmClub Groene Engel. FilmClub Abonnement

Klik op het plusje (+) en volg de stappen.

Mocht je nog geen account hebben op onze site, dan kan je die gemakkelijk aanmaken. Bij het bestellen van het abonnement krijg je bij de laatste stap, bij het afrekenen, de mogelijkheid om je als ‘nieuwe bezoeker’ aan te melden. Na het invullen van je gegevens, kan je vervolgens afrekenen. Via mail ontvang je een uitnodiging om je account te activeren.

In je mailbox komt ook je scanbare ticket voor het abonnement. Dit ticket kan je bij elke filmvertoning laten scannen aan de deur en is je entreebewijs!

Alvast bedankt voor de bestelling en we je zien je graag in ons filmhuis!

Mocht je er niet uit komen op de site, of heb je verder nog vragen? Mail ons met je vraag: mail!

Losse verkoop
Je kunt ook een los kaartje kopen voor de film die te zien is op de Filmclub-avond. Een los ticket kost 10 euro. Je profiteert dan echter niet van de korting en je kan ook niet meestemmen op de filmkeuze voor de volgende editie.

 

Blijf altijd op de hoogte van ons programma