Tickets kopen - Groene Engel Skip to main content

Ticketinfo

Tickets kopen

Online
Snel, makkelijk en veilig: op deze site kun je 24 uur per dag tickets kopen voor alle activiteiten. Je betaalt veilig via internetbankieren of met je creditcard, zonder extra servicekosten. Daarna ontvang je een e-ticket met barcode per mail. Jouw ticket wordt aan de toegang gescand vanaf je telefoon. Printen is dus niet nodig.

Je kan online kaarten kopen met een account. Heb je al een account aangemaakt? Dan kun je direct inloggen en bestellen. Inloggen doe je met je e-mailadres en je wachtwoord.

Heb je nog geen account, maar wil je direct een ticket bestellen?
Bij het bestellen van een ticket krijg je bij de laatste stap, bij het afrekenen, de mogelijkheid om je als ‘nieuwe bezoeker’ aan te melden.  Na het invullen van je gegevens, kan je vervolgens jouw ticket(s) afrekenen. Via mail ontvang je een uitnodiging om je account te activeren zodat je in het vervolg direct tickets bij Groene Engel kunt bestellen.

Nieuw account aanmaken
Je kunt ook eerst een account aanmaken, voordat je online tickets gaat kopen. Klik hier: nieuw account – kies voor ‘nieuwe bezoeker’ en vul je gegevens in en klik op ‘bewaar’. In jouw mailbox ontvang je een uitnodiging waarmee je je account kunt bevestigen en een wachtwoord kunt kiezen.

Kaartverkoop aan kassa
De kassa bij Groene Engel is een half uur voorafgaand aan een concert, theatervoorstelling of film geopend voor kaartverkoop. Je kunt jouw ticket(s) contant of met PIN betalen.

Podium Cadeaukaart
Je kunt de Podium Cadeaukaart ook bij Groene Engel verzilveren. Dat kan alleen aan de kassa. De kassa is een half uur voor een activiteit geopend.

Kan ik mijn ticket(s) annuleren?
Gekochte tickets via de site of aan de kassa nemen we niet meer terug. Je kunt gebruik maken van TicketSwap. Dit is een betrouwbare site voor het doorverkopen van je ticket(s).

Blijf altijd op de hoogte van ons programma