Theater - Groene Engel Skip to main content

Theater

Theaterseizoen 2024 – 2025

Met plezier presenteren we ons theaterprogramma voor het seizoen 2024 – 2025!

Ook dit seizoen kunnen zowel volwassenen als kinderen bij ons theater van dichtbij beleven. Wat maakt theater in Groene Engel zo bijzonder? Groene Engel heeft een intieme theaterzaal. Hierdoor is de afstand van het publiek tot de theatermakers klein zodat je er als kind én volwassene met je neus bovenop zit! 

Ons theateraanbod is prikkelend en gevarieerd. Voor kinderen is er na afloop van de voorstelling vaak de mogelijkheid om even het decor ‘in te stappen’ en de makers te ontmoeten. Kortom; of je nu groot of klein bent: stap even in een andere wereld en laat je verwonderen!

Hou de website in de gaten voor een overzicht van ons kinderprogramma én ons theateraanbod voor volwassenen.

Kindertheater

Theater voor volwassenen

Keuzestress? Kies voor een Onbeperkt Theater Abonnement!

Met groot succes biedt Groene Engel al twaalf jaar op rij een Onbeperkt Theater Abonnement aan. Met dit abonnement kan je naar alle theatervoorstellingen voor volwassenen die dit seizoen geprogrammeerd staan. Zo hoef je geen keuze te maken uit ons mooie, gevarieerde aanbod. Beleef theater van dichtbij en laat je verrassen door bekende én nieuwe professionele theatermakers!  Theaterabonnementhouders hebben altijd een plekje bij een voorstelling en bestellen snel en gemakkelijk een gratis ticket voor voorstellingen. Het abonnement kost 199 euro. Via onderstaande button kan je het abonnement voor ’24-’25 kopen. Vervolgens krijg je van Groene Engel een seintje dat je vanaf dat moment online je gratis ticket kan regelen voor de voorstellingen. We leggen dan ook uit hoe je dat doet.

We je zien je graag in ons theater!

Voor vragen: mail naar info@groene-engel.nl

Koop hier je abonnement!

Blijf altijd op de hoogte van ons programma