Route / Parkeren - Groene Engel Skip to main content

Route

Adres: Kruisstraat 15, 5341 HA Oss.

Bekijk je route naar Groene Engel op Google Maps


Op eigen kracht: lopen of fietsen

Groene Engel ligt lekker centraal in Oss. Wandelend of met de fiets is de meest logische manier om je door het centrum te verplaatsen. Dus waarom ook niet met de benenwagen of het stalen ros naar Groene Engel? Geen files en lekker flexibel.

Je fiets parkeer je gemakkelijk in de grote fietsenstalling naast het pand.

Openbaar vervoer

Kom je met de trein deze kant op? Vanaf Oss Centraal Station loop je in ongeveer 5 tot 10 minuten naar Groene Engel. Het is ook mogelijk om op het station een OV-fiets te pakken. Op deze website zie je hoeveel fietsen er nog beschikbaar zijn.

Auto

Kom je met de auto? Samen rijden is gezelliger! Let er bij het gebruik van je navigatiesysteem op dat je kiest voor Kruisstraat 15 in Oss en niet voor de Kruisstraat in Herpen (gemeente Oss).

Parkeren kan in de directe omgeving van het pand, onder andere op het parkeerterrein de Boschpoorthof (achter de Hema) en op het Jurgensplein. Van maandag t/m zaterdag is het van 9:00 tot 18:00 uur betaald parkeren op deze locaties. Op donderdagavond is het tot 21:00 uur betaald parkeren. Andere avonden en op zondag is parkeren gratis.

Achter het gemeentehuis en theater De Lievekamp ligt het parkeerterrein Raadhuishof. Op donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag kun je op dit parkeerterrein gratis parkeren.

Blijf altijd op de hoogte van ons programma