Brasserie - Groene Engel Skip to main content
We zijn een ietwat eigenwijze, klassieke brasserie

Ook al wordt er gejamd in het Cultuurlokaal, gaat het publiek hé-le-maal los in de zaal en is het Sint Barbarapark één groot picknickkleed: in de brasserie verandert niets. Je kunt gewoon je krantje openslaan, een spelletje spelen of een rapport doornemen. Elke dag, op elk moment.

Originaliteit

We houden van goeie proat, goed gezelschap en goede muziek. Van lekker bier en van verrassend eten. We bereiden gerechten zoals ze gemaakt moeten worden, want fratsen: hier zijn we niet van. Originaliteit: daar mag je dan weer wel op rekenen.

Fijne sfeer

De brasserie is gevestigd in een monumentaal pand. Vroeger was hier het kantoor van margarinefabrikant Anton Jurgens en later dat van Philips*. De bureaus zijn weg, maar de fijne art-deco sfeer is behouden. Dat komt onder meer door de hoge plafonds en sierlijke bogen.

In de brasserie zelf zul je je meteen op je gemak voelen, omdat het een gezellige huiskamer is. De inrichting is kleurrijk, speels en vooral uniek door een mix van vintage, kunst en eigenwijsheid.

Buiten net zo relaxed

Op het terras is de sfeer even relaxed als binnen. Vanuit je rode ronde stoel heb je uitzicht op het Sint Barbarapark, waar het ene weekend een schommel staat en het andere een miniconcert wordt gegeven. Nee, natuurlijk verandert er ook dan niets in de brasserie.

De bureaus zijn weg, maar de fijne art-deco sfeer is behouden

Blijf altijd op de hoogte van ons programma