Verhuur - Groene Engel Skip to main content

Verhuur

Groene Engel verhuurt haar ruimtes wanneer deze niet in gebruik zijn voor het eigen artistieke programma. Je kunt bij ons ook terecht voor je bedrijfsfeest, een seminar in een losse setting, een vergadering met een vleugje Rock ’n Roll, openbaar debat, een schoolfeest, een originele productpresentatie, een congres en nog veel meer.

We zijn gelegen aan de rand van het centrum van Oss, met een uitgebreide parkeergelegenheid en een fietsenstalling naast de deur en het centraal station op vijf minuten loopafstand.

Groene Engel denkt graag met je mee over de invulling van je evenement. We zijn ingericht met een hoogwaardig professioneel geluids- en lichtsysteem en we hebben goede facilitaire voorzieningen, garderobe en kleedkamers. Wij verzorgen de theatertechniek en horeca (non-food). Wij kunnen ook catering verzorgen maar het is ook mogelijk een eigen cateraar te betrekken.

Groene Engel heeft diverse ruimtes te huur, allemaal met hun eigen karakter en mogelijkheden. Vanwege onze eigen programmering hebben wij op vrijdagen en zaterdagen niet- tot nauwelijks plek voor verhuringen.

We maken graag een offerte op basis van de wensen die er zijn!

Informatie Verhuur 
info@groene-engel.nl

Blijf altijd op de hoogte van ons programma