Areas - Groene Engel Skip to main content

Areas

Groene Engel Zaal

In Oss is Groene Engel als podium voor concerten, films en theater niet meer weg te denken. Het monumentale pand in het centrum is filmhuis, vlakke vloer theater, concertzaal én horecagelegenheid in één.

Naast de reguliere programmering initieert en organiseert Groene Engel ook buiten het pand culturele activiteiten zoals de festivals Come Out and Play, Buiten Spelen en de BuitenBios. Daarnaast zet Groene Engel zich samen met het Popkollektief in voor een levendige muzikantenscene in Oss en omgeving. Cultuurpodium Groene Engel is een zelfstandige stichting.

Brasserie

In het prachtige monumentale pand in het centrum van Oss vind je onze gezellige Brasserie. 7 dagen in de week geopend, vanaf s’-ochtends 11.00 uur tot 22.00 uur. Bij ons kun je terecht voor een heerlijk ontbijt, goeie koffie, lekkere taartjes, lunch, diner en een gezellige borrel.

Op het terras van de Brasserie is het niet mogelijk om te reserveren.

Telefonisch zijn wij te bereiken op: 0412-783007

Meer over Brasserie

Cultuurlokaal

Het Cultuurlokaal Groene Engel is bruisend en gastvrij, waar je kunt flexwerken, vergaderen, kunt samenkomen, en kunt na -praten over films, concerten en voorstellingen, ontdek onze Borrel & Bites kaart, ons heerlijk wijnassortiment, ultieme hapjes, verfrissende cocktails en speciaal bier! Je kunt bij ons ook terecht voor uiteenlopende (zakelijke) bijeenkomsten of combineer je cultureel bezoek samen met een arrangement. Iedereen voelt zich hier thuis! Tijdens de warmen dagen kun je bij ons heerlijk genieten op het gezellige terras.

Meer over Cultuurlokaal

Blijf altijd op de hoogte van ons programma