“Drempel om horeca te bezoeken moet omlaag” - Groene Engel Skip to main content

Drempel om horeca te bezoeken moet omlaag

“2 jaar geleden zijn we begonnen aan ons nieuwe avontuur. Vol enthousiasme en energie hebben we een brasserie neergezet waar we kei trots op zijn. Een zaak waar je altijd terecht kunt. Voor een bakkie koffie, een lekkere lunch, een borreltje met vrienden of een gezellig avondje dineren met je familie. Ons aanbod is, buiten kei gezellige bediening, lekkere, eerlijke en soms verrassende gerechten en drankjes. Met 1 gemene deler: wij maken onze gerechten, tappen de bieren en schenken onze wijnen waar wij zelf 100 % achter staan. 

Prijsstijging

Wat we ook heel belangrijk vinden is dat we onze producten voor een eerlijke en normale prijs verkopen. Helaas zijn de prijzen van veel producten de afgelopen tijd gigantisch gestegen. Hierdoor moesten we dus onze prijzen ook mee laten bewegen. Sommige producten die we al jaren met veel liefde verkopen zijn dus helaas (veel) duurder geworden. Vele producten zijn soms wel 35 tot 40% duurder geworden. En we moeten ook echt flink geld neertellen voor dat bijzondere hippe speciaalbiertje. Zelfs een broodje geitenkaas of zalm is niet meer te betalen. Maar jongens, het is toch niet meer normaal om honderd euro uit te geven aan een avondje uit eten met je gezin waar het eerst zeventig euro was?! Ik spreek hier ook uit eigen ervaring.

Zoektocht naar alternatieven

Daarom zijn we de laatste tijd op zoek gegaan naar kwalitatief goede producten die nog wel betaalbaar zijn. Zodat we onze gerechten en drankjes tòch kunnen verkopen voor een mooie, eerlijke prijs. Zo hebben we bijvoorbeeld Pepisan Ikan (Indische pittige Makreel, kei lekker!), Saté ajam of een Black Angus burger op de kaart staan; allen rond de vijftien euro. Ook een lekker speciaalbiertje of goed glas wijn kunnen we nu schenken voor een normale prijs.

Eten wat de pot schaft

Daarnaast hebben we een leuk, nieuw concept. Iedere dinsdag, woensdag en donderdag kun je bij Brasserie Groene Engel voor maar 9,50 euro ‘ Eten wat de pot schaft’. De ene week is dat bijvoorbeeld aardappels met een een lekker stukje vlees en verse groenten (een heerlijk AVG’tje).  En de week erop maken we een kei goeie pasta. Alles lekker vers bereid. 

Roel en Sas hopen hiermee de drempel te verlagen om de horeca weer wat meer te kunnen bezoeken. Zodat het voor iedere portemonnee te behappen is om een keer gezellig uit te gaan eten met je gezin, vrienden of familie.” 

menukaart brasserie groene engel

Blijf altijd op de hoogte van ons programma