Menukaart - Groene Engel Skip to main content

Menukaart

Menukaart

Op het menu staan gerechten die op klassieke wijze worden bereid. Want een gerecht moet zijn, zoals een gerecht hoort te zijn. Wel zorgen we ervoor dat ze nét wat anders zijn dan anders.

Ook op de drankkaart geen poespas. Goeie koffie, bier en wijn waar we zelf van houden, niet twintig maar drie whisky’s en  twee kei lekkere gin tonics.

Verder hebben we nog een aantal favoriete drankjes van ons op de kaart gezet, zéker de moeite waard om ze eens te proeven.

èn we hebben iedere woensdag en donderdag ‘eten wat de pot schaft’. Dan kun je bij de brasserie voor maar € 9,50 eten wat de pot schaft. De ene keer is dat bijvoorbeeld een kei lekkere huisgemaakte gehaktbal met gebakken aardappels en broccoli, de andere keer een heerlijke spaghetti bolognese. Dus als je zelf geen tijd/zin hebt om te koken, kun je bij ons voor een prikkie een heerlijke maaltijd komen eten!

Mocht je bepaalde wensen hebben ivm allergieën of dieetwensen, wij proberen hier natuurlijk altijd een goede en lekkere oplossing voor te vinden!

Blijf altijd op de hoogte van ons programma