Engel Of Deathfest III : Exhorder (USA) + Brave New Hell + Torn From Oblivion + The Lucifer Principle + 4 - Groene Engel Skip to main content

Engel Of Deathfest III : Exhorder (USA) + Brave New Hell + Torn From Oblivion + The Lucifer Principle + 4

Concert

Na twee succesvolle edities keert Engel of Deathfest terug! De derde editie zal plaatsvinden op zaterdag 18 mei met o.a. Exhorder, The Lucifer Principle, Torn From Oblivion en Brave New Hell. In totaal komen er maar liefst acht metal bands verspreid over twee podiums!

Exhorder
Exhorder is een absolute legende in de ‘punk thrash groove metal’ scene, de founders van groove metal samen met Pantera! Het album Slaughter In The Vatican is een classic die iedere metal head gehoord moet hebben. Het laatste albumfeit Mourn The Southern Skies uit 2019 stond in vele ‘album of the year’ lijstjes en bewijst dat ze nog altijd aan de top van de scene staan.

Brave New Hell
Een muzikaal experiment bracht Hein Willekens op het idee om op een andere manier muziek te gaan schrijven. Geen vast genre, maar een speelveld tussen pure agressie, stampende grooves en sferische meeslependheid, waarin de energie van de muziek en de inhoud van de teksten sterk op elkaar aansluiten.

The Lucifer Principle
De Grooving Monstrous Death Metal Machine komt naar Oss. Old school death Metal met een new school sound. Ultra heavy grooves met pompende bass en stompende gitaren!

Torn From Oblivion
Torn From Oblivion is een deathcore band uit Eindhoven. Ze brengen de agressie van deathcore, experimenteren met progressieve riffs en mixen dat met hardcore om hun visie op agressieve muziek te verwerkelijken. De energieke liveshows zijn waar de band echt op uitblinkt, het is iets wat je niet wilt missen. Torn From Oblivion zet zich in om hun stempel te drukken op de muziekscene, en dat zullen ze ook doen.

 • Koop tickets
 • Entree
  € 30,00incl. servicekosten
 • Datum
  zaterdag 18 mei
 • Locatie
  Cultuurpodium Groene Engel
 • Ruimte
  Zaal, Cultuurlokaal
 • Tijden
 • Aanvang
  16:00
 • Zaal open
  15:30

Blijf altijd op de hoogte van ons programma