Theater voor groot en klein: laat je verwonderen in Groene Engel! - Groene Engel Skip to main content

Theater voor groot en klein: laat je verwonderen in Groene Engel!

Theater moet je zien, horen en beleven. Dé plek om je te laten verwonderen door theater is Groene Engel, waar je in een intieme setting theater van dichtbij beleeft. Aankomend theaterseizoen hebben we prachtige voorstellingen staan. Op donderdag 23 september trapt het gezelschap Mug Met de Gouden Tand (zie afbeelding) het seizoen af met de voorstelling Happy Hour. Alle theatervoorstellingen vind je hier op onze site.

Robin Hood

Kindertheater

Bijzonder blij zijn we dat we dit seizoen ook voor kinderen een theaterprogramma hebben. Met zes bijzondere voorstellingen die je op een zondagmiddag in onze intieme zaal kunt bekijken. Benieuwd naar ons theateraanbod voor kinderen? Klik hier: Kindertheater in Groene Engel.

Onbeperkt Theater Abonnement: geen keuzestress!

Na het succes in voorgaande jaren biedt Groene Engel ook in het theaterseizoen 21/22 een Onbeperkt Theater Abonnement aan. Voor 130 euro kun je naar alle 20 theatervoorstellingen. Zo hoef je geen keuze te maken uit ons mooie, gevarieerde aanbod. Beleef theater van dichtbij en kom kijken naar kwalitatief hoogstaand toneel, muziektheater en dans. Laat je verrassen door bekende én onbekende theatergezelschappen!

Interesse in het abonnement? Klik hier en laat in de mail je gegevens en eventuele vragen achter. Je krijgt dan van ons bericht!

Blijf altijd op de hoogte van ons programma