Muziek op Woensdag - Groene Engel Skip to main content

Muziek op Woensdag

Concert

Op 29 november gaan we weer de zaal in voor een nieuwe Muziek Op Woensdag. Dit doen we met de vaste sessieband die jullie kennen van de afgelopen twee edities en een vernieuwd programma!

De avond wordt verdeeld over een aantal blokken waaronder twee sets met een vaste setlist die als vanouds van tevoren aangekondigd zal worden op onze socials, twee sets waar tijdens een vrije jam nummers naar eigen keus gespeeld kunnen worden, een akoestisch halfuurtje, en als kers op de taart De Verbouwing; hiervoor neemt de sessieband een bestaand nummer onder handen voor een verrassende nieuwe interpretatie.

Zoals altijd mag je voor een nummer begint een lid van de sessieband aftikken om het instrument van jouw keuze te bespelen, of zelfs de hele band van het podium bellen om samen met je muziekvrienden de uitvoering van een liedje over te nemen.

Elke Muziek op Woensdag van het komende jaar heeft een eigen thema. Het thema van de komende editie is 80’s Rock. Dus vergeet je spandex en schoudervullingen niet, zet je snaren in de poets, drumstokken in de was en kom weer lekker meeluisteren en vooral meespelen op de gezelligste jamavond van Oss en omstreken!

Blijf altijd op de hoogte van ons programma