De tips van.. - Groene Engel Skip to main content

De tips van..

Tips, we kunnen ze nooit genoeg krijgen of geven! Maakt eigenlijk niet uit waarover: Tips om lekker te gaan uit eten met je kinderen? En waar kun je nou eens lekker vegan uit eten in Oss? En waar zal ik eens gezellig gaan borrelen vanavond?

 

Wij vinden het leuk om jullie zo nu en dan wat tips en info te geven over van alles en nog wat wat er zoal binnen Groene Engel speelt.

Van borrelen tot een concertje bezoeken, tot aan lekkere recepten van gerechten die we bij de brasserie serveren..

Deze keer willen we ons richten op een steeds populairder wordende eettrend/leefstijl, als ik het zo mag noemen, Vegan en Vegetarisch. Voor velen al heel lang heel gewoon, maar je ziet het nu ook steeds meer in de horeca terugkomen. Zo ook bij ons! Voor onze koks is het super om hier creatieve gerechten voor te verzinnen, Niet het geijkte, maar out of the box. Een beetje streetfood achtig..

We willen onze vegan en vega gerechten natuurlijk zo maken, dat iedereen ze kan en wil bestellen! Zo hebben we nu op onze menukaart diverse kleine gerechten staan, waar we een variatie in brengen tussen vega, vegan, maar zeker ook vlees en vis. Zo kun je lekker wat verschillende kleine gerechtjes bestellen en dit samen delen.

Maar ook bij de lunch en hoofdgerechten is er genoeg keuze in vega en vegan!

Dus of je nu komt lunchen met je kids, of je wilt gewoon even snel een hapje eten, borrelen met je vrienden, je kunt hier altijd op elk tijdstip van de dag wel vegan of vegetarisch eten!

Onze menukaart veranderen we met regelmaat, zodat je ook steeds weer verrast wordt met kei lekkere, creatieve gerechten.

Mocht je bepaalde wensen hebben ivm allergieen, wij prberen hier natuurlijk altijd een lekkere oplossing voor te verzinnen!

kijk op www.groene-engel.nl/brasserie/menukaart voor de menukaart van de brasserie.

Tot snel!

Blijf altijd op de hoogte van ons programma