Route

Route

Cultuurpodium Groene Engel
Kruisstraat 15
5341 HA Oss


Met de trein:
Uitstappen op Oss Centraal Station. Verlaat het station aan de Spoorlaanzijde (loketkant). Sla de Spoorlaan in naar links, richting stoplichten. Bij de verkeerslichten rechtsaf, richting verkeerslichten (Molenstraat). steek de kruising over en neem de derde straat links (Houtstraat). Vervolgens ga je de eerste straat rechts (Heschepad). Loop rechtdoor en het pand zie aan de linkerkant op de hoek met de Kruisstraat. De looptijd vanaf het station is ongeveer 5 tot 10 minuten.

Auto:
Tom-Tom gebruikers let op: kies voor Kruisstraat 15 in Oss en NIET voor Kruisstraat in Herpen (gemeente Oss)

Met de auto vanaf Den Bosch: A59 richting Nijmegen. Verlaat de snelweg bij de afslag Oss/ Heesch. Ga rechts: Cereslaan. Bij de eerste verkeerslichten rechtsaf slaan, richting centrum (Ruwaardsingel). Rij rechtdoor tot aan verkeerslichten. Linksaf richting centrum (Dr. Saal van Zwanenberg singel). Rechtdoor rijden, over het spoor. Na het spoor bij verkeerslichten rechtsaf (Kromstraat). Op de rotonde 3de afslag de Kruisstraat in. Rechtdoor rijden, de Groene Engel is aan linkerkant op Kruisstraat nummer 15.

Met de auto vanaf Nijmegen: A50 richting Den Bosch. Verlaat de snelweg bij de afslag Oss-Oost en ga rechts de S30 op. bij de eerste verkeerslichten linksaf slaan richting centrum: Julianasingel. Rij rechtdoor rotonde over, rechtdoor over kruispunt met verkeerslichten tot de tweede verkeerslichten. Rechtsaf slaan richting centrum: Dr. Saal van Zwanenbergsingel. Rechtdoor rijden, over het spoor. Na het spoor bij verkeerslichten rechtsaf (Kromstraat). Op de rotonde 3de afslag de Kruisstraat in. Rechtdoor rijden, de Groene Engel is aan linkerkant op Kruisstraat nummer 15.

Met de auto vanaf Eindhoven: A50. Rij rechtdoor onder de A59 door de S30 op, richting Oss. Bij de eerste verkeerslichten sla linksaf richting centrum: Julianasingel. Rij rechtdoor rotonde over, rechtdoor over kruispunt met verkeerslichten tot de tweede verkeerslichten. Rechtsaf slaan richting centrum: Dr. Saal van Zwanenbergsingel. Rechtdoor rijden, over het spoor. Na het spoor bij verkeerslichten rechtsaf (Kromstraat). Op de rotonde 3de afslag de Kruisstraat in. Rechtdoor rijden, de Groene Engel is aan linkerkant op Kruisstraat nummer 15.

Parkeren: Er is volop parkeerruimte in de directe omgeving van het pand.

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X