theater

Een antwoord op alle vragen

Laura van Dolron / Cie. de KOE

Laura van Dolron / Cie. de KOE

Een antwoord op alle vragen

Stand-up philosophy in concert: iedere avond een live gecomponeerde voorstelling gebaseerd op… de vragen van het publiek!
Genoeg eenzame avonden op het toneel, Laura van Dolron gaat samen met acteur Willem de Wolf een antwoord geven op AL UW VRAGEN! Met een doos vol vragen en bijgestaan door muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren, geven Laura en Willem antwoord op wat het publiek echt weten wil. 

In Een antwoord op alle vragen hebben Laura, Willem, Wilco en Frank zo veel mogelijk antwoorden klaar liggen: op vragen die ze denken te krijgen, vragen die ze vrezen te krijgen en/of vragen die ze hopen te krijgen. In hun ‘laboratorium van antwoorden’ worden ze iedere avond weer overvallen door de vragen van het publiek. Er zullen antwoorden zijn die passen bij de vragen, er zullen vragen niet gesteld worden waar zij wel het antwoord op hebben en er is een hulplijn van wijze mensen aanwezig. Het publiek ziet hen zoeken, worstelen en musiceren. Zo ontstaat er iedere avond live een filosofisch theaterconcert vol poëzie, denken, doen, hoop en wanhoop… en uiteindelijk is er misschien wel één antwoord dat alle vragen overstijgt!

Cast
Cast