Sunday Sounds: Talentstage
concert

Sunday Sounds: Talentstage

Dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum

Sunday Sounds: Talentstage

Dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum

Gratis live muziek 
Sunday Sounds: ontdek & geniet!
Reserveer je plek via de website

Sunday Sounds
= gratis live muziek in Groene Engel = 
In Groene Engel is altijd wat te doen. Zo kun je tijdens Sunday Sounds lekker komen genieten van live muziek en ontdek je nieuwe muziek! Reserveer je gratis ticket via deze website.

Kickstart Talentstage
Oss en Brabant zitten vol talent! In samenwerking met o.a. lokale programma-partners zoals middelbare scholen en de Muzelinck, de Kunstbende en Rockacademie krijgen regionale talenten de kans om zich in de kijker te spelen. 
Tijdens deze eerste editie van de Kickstart Talentstage tijdens Sunday Sounds zullen zowel Osse talenten als Brabantse Kunstbende-finalisten een showcase doen!

De 18-jarige Irene Pluym zal gewapend met haar ukelele, gitaar en tomeloze energie de aftrap doen. Irene schrijft eigen nummers en hiermee wil ze mensen inspireren. Haar eerste single 'Victorious' die ze opnam met de Osse producer en muzikant Paul Verschuur gaat over de kracht van kwetsbaarheid en dat je niet altijd zo streng hoeft te zijn voor jezelf en anderen. 

Sjors & Frée
Zowel solo als als duo staan Sjors en Frée hun mannetje. Ze leerden elkaar kennen via de Kunstbende, waar ze als finalisten deze talentenwedstrijd wonnen!
Singer-songwriter en producer Sjors de Haas (17 jaar) en studeert aan de de Rockacademie in Tilburg. The Beatles vormen voor hem een grote bron van inspiratie.
De 16-jarige Frée speelt met haar akoestische gitaar haar liedjes en zingt. Ze treedt al regelmatig op door het hele land en deelde zelfs met Alain Clark het podium!
“Muziek maken en het delen ervan is mijn manier van mensen bij elkaar brengen. Ze laten voelen dat ze niet alleen zijn in de wereld. Ik hoop voor altijd muziek te kunnen blijven maken.” 

Miencke Kalloe
Miencke Kalloe (13 jaar) uit Berhem zingt al vanaf haar tweede (!) jaar. Het is haar passie, ze wordt er blij van én ze is er goed in. Ze zong al bij Kinderen Voor Kinderen en haalde zelfs de finale van het Junior Songfestival! Naast zingen heeft ze ook een carrière als actrice en was ze op TV te zien in 'De Zomer van Zoë'. Als dat geen kickstart meer is!

Sem Rozendaal
Met zijn grote bos haar en bijzondere kledingstijl blijft Sem niet onopgemerkt. Zeker niet in het Brabantse dorp waar hij woont met zijn ouders, ’s Gravenmoer. Volgens hem “een dorp met drie honden en een kip”. Sem zit in het zesde jaar van het vwo en was ook finalist bij de Kunstbende! Sem houdt van country en blues, maar is ook niet vies van een flinke portie rock & roll. Als rasartiest begeleidt hij zichzelf op gitaar en mmisschien zag je hem al op TV. Sem doet namelijk mee met dit seizoen van The Voice of Holland en schopte het al tot de Battles!


Tijdschema:
15.45 inloop publiek
16.00 aanvang Kickstart Talentstage
18.00 einde 

Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor de inloop, de zaal gaat dicht bij aanvang. We starten precies op tijd.
Lees voordat je een ticket koopt, de speciale Groene Engel huisregels i.v.m. corona.