Sunday Sounds: Lauringer + Rozjé
concert

Sunday Sounds: Lauringer + Rozjé

gratis live muziek in het Cultuurlokaal

Sunday Sounds: Lauringer + Rozjé

gratis live muziek in het Cultuurlokaal

Sunday Sounds
Op deze zondagmiddag kun je van live muziek komen genieten in ons Cultuurlokaal en vanaf ons terras.
Er kunnen maximaal 15 bezoekers binnen, dus kom op tijd. Wil je zeker zijn van een plekje? Zorg dat je vooraf reserveert. Lees voordat je komt de Groene Engel huisregels i.v.m. corona.

Lauringer
De Oostenrijkse Lauringer brengt singer-songwriter tunes, tijdloze popmuziek en feel-good indie samen tot haar persoonlijke Road Pop. Met energieke been-there-done-that songs, straight-to-the-point teksten en hoopgevende soundscapes vertelt de zangeres over extatische ontmoetingen, inspirerende inzichten en emotionele momenten.

ROZJE
ROZJE (Jordi de Backer) neemt je mee op een muzikale en poëtische reis. Waar je soms in een hangmatje ergens aan de Australische kust ligt, koud biertje in je hand, het geluid van de ruisende golven op de achtergrond…. Om vervolgens doodleuk weer met beide benen op regenachtige Eindhovense grond te worden gezet. Want hoewel deze man met zijn stem een zaal compleet stil weet te krijgen, maakt hij tekst-wise niets mooier dan het is. En daar ligt dan ook exact zijn kracht; kwetsbare doch krachtige autobiografische lyrics op akoestische deuntjes om bij weg te dromen.


Tijdschema (ovb):
16.00-16.45 Rozjé
17.00-17.45 Lauringer

ROZJE
ROZJE