concert

Sunday Sounds: Komodo

Sunday Sounds: Komodo

Dit concert is verplaatst naar de zaal. Een kaartje voor dit concert kost 2,75 euro. Hiervoor krijg je bij binnenkomst een drankje (biertje/fris).

Sunday Sounds
Tijdens Sunday Sounds kun je lekker van live muziek komen genieten & ontdekt je nieuwe (lokale) talenten. Reserveer je  ticket via deze website!

Komodo
Gitaarpop meets tropische sounds met wel een heel érg catchy sausje! Met weelderige instrumentarium en meerstemmige vocals brengt Komodo exotische rock 'n roll met invloeden uit de hele wereld. Laat je verrassen door een mix van woestijnblues, surfrock, afro-disco, psychedelic 60’s, rumba en Indiase raga. 

De band met ervaren muzikanten speelde op festivals als Noorderslag, Grasnapolsky en Valkhof Festival, maar ook op de gerenommeerde Franse festivals Transmusicales in Rennes en Printemps de Bourges. We zijn vereerd dat ze in ons Cultuurlokaal komen spelen, dus kom maar eens proeven als je durft!

LET OP: er zijn maximaal 50 zitplaatsen, dus bestel op tijd je gratis ticket(s). 

Gezondheidscheck en huisregels i.v.m corona
Een bezoek aan Groene Engel is in deze tijd anders dan je gewend bent. Lees voorafgaand aan je bezoek de huisregels. Je vindt ze hier: huisregels i.v.m. corona.