Sunday Sounds: Eva van Pelt
concert

Sunday Sounds: Eva van Pelt

gratis live muziek in het Cultuurlokaal

Sunday Sounds: Eva van Pelt

gratis live muziek in het Cultuurlokaal


Sunday Sounds
Op deze zondagmiddag kun je van live muziek komen genieten in ons Cultuurlokaal en vanaf ons terras.
Er kunnen maximaal 15 bezoekers binnen, dus kom op tijd. Wil je zeker zijn van een plekje? Zorg dat je vooraf reserveert. Lees voordat je komt de Groene Engel huisregels i.v.m. corona.


Eva van Pelt
Wat gebeurt er wanneer het publiek geen anonieme groep in het donker meer is? Als je een intiem moment deelt met mensen je niet kent?

Eva van Pelt (1992) is muzikaal maker van Brabantse bodem. Ze schrijft verhalende Nederlandstalige songs en brengt die in bijzondere concertvorm waarbij contact centraal staat.
Ze speelde twee jaar lang concerten voor één persoon in haar oude - speciaal voor concerten omgebouwde - Volkswagenbus, op festivals, in bouwkranen, kerktorens, hotelkamers en in the middle of nowhere. Deze bijzondere muzikale ontmoetingen voedden Eva’s wens om dit wonderlijke principe met een groep publiek te kunnen ervaren. Corona legde haar nieuwste tourplannen even stil, maar deze stilte benutte ze om nieuwe genres en invloeden in haar muziek te verwerken. In 2021 zal de uitgestelde tour van haar nieuwe concertvorm NU, met band, alsnog aanvangen.

Vandaag brengt Eva van Pelt in duo-bezetting een mooie verzameling van haar werk, in een fris jasje en songs geschreven ten tijde van corona.
Samenspel en improvisatie, spoken word, intieme en energieke nummers waarin bas, gitaar, ukulele en Ableton voorbij komen. Eva blijft zichzelf én het publiek uitdagen!