concert

Sunday Sounds: Abee

Gratis live muziek 
Sunday Sounds: ontdek & geniet
Reserveer je plek via de website

Sunday Sounds: Abee

Gratis live muziek 
Sunday Sounds: ontdek & geniet
Reserveer je plek via de website


Sunday Sounds
= gratis live muziek in Groene Engel = 
Tijdens Sunday Sounds kun je lekker van live muziek komen genieten & ontdekt je nieuwe (lokale) talenten. Reserveer je gratis ticket via deze website!


Musib Hub Brabant presents: Abee
Music Hub Brabant is hét talentenprogramma voor al het creatieve toptalent van Brabant. Groene Engel werkt hier samen met de Brabantse podia en KuntsLoc om toptalenten zoals o.a. Sanne Rambags, Nona, Rosemary & Garlic, Albert van Abbe, Aidan & The Wild, Another Now en Eva van Pelt te ondersteunen.

Abee is een van de toptalenten van Music Hub en werkte onder de vleugels van Universal Music Publishing aan haar sound en repertoire. De muziek van deze zangeres kan het best worden omschreven als eerlijke popmuziek met een soulful randje, met een eigen sound door originele beats en geluiden.
Met verschillende producers, songwriters en artiesten werkt ze aan diverse songs en producties, waardoor ze steeds beter welke richting ze met haar eigen muziek op wilde. Ze nam bijvoorbeeld de singles ‘What Should I Do’ (1,2 miljoen streams op Spotify) en ‘Magnetized’ op met het Amsterdamse dj-duo Mike Rogers en live was ze regelmatig te zien en horen tijdens optredens op o.a. 3FM, Solar Festival en in TivoliVredenburg.

2021 wordt het jaar van Abee. Ze releaste onlangs enkele tracks onder haar eigen naam zoals ‘Leash’, ‘Talk’ en ‘Way Back’ die via Spotify internationaal opgepikt worden! 'Way Back' balanceert tussen zomerse pop/R&B en gaat over terug willen naar een liefde die je eigenlijk afgesloten had.
Live was Abee al te zien tijdens de Popronde en binnenkort volgt een EP en een tour, waarvan ze bij Sunday Sounds een stop maakt in Oss!

"De muziek van Abee klinkt erg internationaal, wat genoeg zegt over hoe ver zij hierin is. Aan haar artistieke verhaal hoeven we niet te komen, want dat is dik in orde, zeker met het team dat ze om zich heen heeft gebouwd.” - aldus Music Hub mentor Steffi Blonk (Effenaar)


Tijdschema:
15.45 inloop
16.00 aanvang

LET OP: er zijn maximaal 30 plaatsen, dus bestel op tijd je gratis ticket(s). Je kunt maximaal 2 tickets pp bestellen. 
Lees voordat je komt de Groene Engel huisregels i.v.m. corona.