Sonic Whip
concert

Exclusieve seated show

Sonic Whip

Sonic Whip

Exclusieve seated show

Dit concert is ook te zien via Groene Engel TV.

Leuk dat je interesse hebt in dit concert. Lees voordat je een ticket koopt de speciale Groene Engel huisregels i.v.m. corona. Een bezoek aan Groene Engel is in deze tijd anders dan je gewend bent.

Let op: Je kan maximaal twee tickets bestellen. Bestel je tickets ruim op tijd, want dan heb je de meeste kans dat we bij toewijzing van zitplaatsen rekening kunnen houden met je wensen (huisgenoten mogen bijvoorbeeld naast elkaar zitten). Na aankoop van je ticket ontvang je namelijk van ons een mail met daarin een linkje naar een formulier waarop je kunt aangeven of je alleen, met een huisgenoot of vriend komt. We kunnen daar dan bij toewijzing van zitplaatsen rekening mee houden. Koop je op de dag van het event zelf een ticket, dan ontvang je geen mail van ons. 

Tijdschema:
20:15 zaal open & inloop*
20:30 - 21:10 live show Sonic Whip

*Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent.

Te laat voor een kaartje? Volg dit concert tegen een vrije bijdrage via onze livestream op Facebook. Doneren kan hier.

Sonic Whip

Invloeden: QOTSA, Audioslave, Foo Fighters, Navarone, Automatic Sam en De Staat

Sonic Whip is een enthousiaste rockband uit Nijmegen/Den Haag bestaande uit de twee Nijmeegse broers, Florian en Meryn Bevelander en de Haagse bassist Julien Verveer. Gitarist en frontman Meryn is publiekswinnaar van de Sena Young Talent Guitar Award. Florian en Julien studeren aan de Rockacademie Tilburg. De muziek van deze jonge band is fris en tegelijkertijd uiterst volwassen.  
 
Sonic Whip start 23 mei met een crowdfunding om de opnamen van hun debuutalbum te bekostigen. Als je wil/kan doneren check www.voordekunst.nl  

You’re getting hit with the Sonic Whip…waar alles draait om dansbare gitaarriffs en snoeiharde grooves.

Sonic Whip