Skip 't Script - Via Rudolphi - Groene Engel Skip to main content

Skip ’t Script – Via Rudolphi

Theater

**In Skip ’t Script komen scènes voor je ogen tot leven. Jonge toptalenten gooien zichzelf voor de leeuwen … en jij bent erbij!
**
Skip ’t Script geeft een kijkje in de keuken van acteurs. De spelers weten van tevoren van niets. Spelleider Mark Ram bereidt casussen voor en geeft de spelers ter plekke een scène en een geheim. Zelf horen de acteurs niet het hele verhaal, maar het publiek weet alles. Niemand weet wat er gaat gebeuren.

Hét recept voor ongemakkelijke situaties, herkenbare scènes en hilarische plottwists! Skip ’t Script is een ode aan het ambacht, de vindingrijkheid en creativiteit van acteurs. Geen voorstelling is hetzelfde en elke avond is scherp, geestig en compleet nieuw. Een feest om naar te kijken!

Skip ’t Script is een initiatief van Myrte Siebinga, geboren uit haar liefde voor improviseren en het ambacht van acteren. Tijdens de improvisatielessen ontstonden vaak bijzondere scènes die zowel hilarisch als dramatisch waren met originele teksten. Nu kan het publiek daarvan meegenieten! Samen met Maurits Wijmenga en Olivier Herter gaan ze nu de Nederlandse theaters in met Skip ’t Script ON TOUR.

Over de makers:
Skip ’t Script maakt verfrissend, snel en gelaagd improvisatietheater van deze tijd. De vaste spelersgroep bestaat uit de geprezen talenten Myrte Siebinga (winnaar publieksprijs Amsterdams Kleinkunstfestival 2023), Maurits Wijmenga (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2023) en Olivier Herter (winnaar filmprijs op Filmfestival van Venetië 2023). Daarnaast staat een poel van getalenteerde jonge acteurs te popelen om mee te spelen. Mark Ram is meester in het bedenken van casussen en leidt de avond in goede banen.

**Smaakt naar meer?
**
Met groot succes biedt Groene Engel al twaalf jaar op rij een Onbeperkt Theater Abonnement aan. Met dit abonnement kan je voordelig naar alle theatervoorstellingen voor volwassenen. Zo hoef je geen keuze te maken uit ons mooie, gevarieerde aanbod. Beleef theater van dichtbij en laat je verrassen door bekende én nieuwe professionele theatermakers!

 • Koop tickets
 • Entree
  € 20,00incl. servicekosten
 • Datum
  donderdag 19 september
 • Locatie
  Cultuurpodium Groene Engel
 • Tijden
 • Aanvang
  20:30
 • Zaal open
  20:30

Blijf altijd op de hoogte van ons programma