concert

Akoestische show

Rattlesnake Shake Acoustic

Rattlesnake Shake Acoustic

Akoestische show

Rattlesnake Shake
In de wereld van nu zijn er nog maar weinig zekerheden. Wat wel zeker is: de mannen van Rattlesnake Shake uit onze eigen stad zijn er voor je om een reddende hand te bieden. Een van de beste coverbands van het land! Zij stomen al bijna 30 jaar op hun eigen koers langs elk festival terrein, jeugdhonk, rockhok, motortreffen, poptempel en elke concertzaal. Op hun palmares staan ondertussen namen als Paradiso, 013, de Effenaar, Paaspop, Festyland, Leidse plein en nog veel meer. Trots zijn we op deze mannen! Met hun originele invalshoeken en spelvreugde krijgen ze elke zaal plat. Na bijna 30 jaar zijn ze hongeriger dan ooit en op zoek naar meer dus steek je vuist in de lucht, laat het bier vloeien en proost samen met Rattlesnake Shake op het leven en de muziek!

Niemand had voorzien dat 2020 zo zou verlopen. Maar, voor je het weet staan we straks weer met zijn allen te springen in een volle Groene Engel! Voor nu geeft Rattlesnake Shake alvast een voorproefje op wat komen gaat, en wel akoestisch! Dat de heren akoestisch kunnen rocken hebben ze al eerder bewezen tijdens hun akoestische tours.  De setting wordt reteknus en gezellig, maar vergis je niet! Niks gezapige muziek voor bij het kampvuur: samen wakkeren we het vuurtje aan tot een vreugdevuur! 

Let op: Het concert is seated, je kunt max 2 tickets kopen.
Show 1 20:30 - 21:30 (inloop tussen 20:15 en 20:30 uur*)
Show 2 22.15-23.15 (inloop tussen 22:00 en 22:15 uur*)

*Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent, de deur gaat dicht bij aanvang. We starten precies op tijd.

Gezondheidscheck en huisregels i.v.m corona
Een bezoek aan Groene Engel is in deze tijd anders dan je gewend bent. Lees voorafgaand aan je bezoek de huisregels. Je vindt ze hier: huisregels i.v.m. corona.