Physical Graffiti - The Ultimate Led Zeppelin Experience - Groene Engel Skip to main content

Physical Graffiti – The Ultimate Led Zeppelin Experience

Concert

Staconcert

Bereid je voor op het ultieme eerbetoon aan ’s werelds grootste rockband, Led Zeppelin.

Physical Graffiti speelt met een urgente precisie de onvergetelijke Zeppelin-klassiekers als Stairway To Heaven, Rock ’n Roll, Since I’ve been Loving You, Whole Lotta Love, Dazed and Confused, Immigrant Song en Black Dog. Maar ook ‘deep tracks’ als No Quarter, Moby Dick, Trampled Under Foot, The Ocean, Gallows Pole en natuurlijk Kashmir.

Een twee uur durende show verpakt in een geweldige lichtshow aangevuld met projecties en visuals. Dit is Led Zeppelin anno 2025.

Dit is Physical Graffiti
De Nederlandse gitarist Daniel Verberk benadert met precisie Jimmy Page’s unieke gitaargeluid. Hij straalt niet alleen Page’s cool uit, hij voert zijn nonchalante speelstijl met een grootse nauwkeurigheid uit.

De uit Ierland afkomstige Dave Harrold is net zo overtuigend op de bas als John Paul Jones zelf. De vette grooves en demonische baslijnen voeren je mee naar een andere dimensie, om heel af en toe tot rust te worden gebracht door de klanken van de melanchonische mandoline.

De in Duitsland geboren Jan Gabriel op drums: om te zeggen dat hij wel eens de reïncarnatie van John Bonham zou kunnen zijn is misschien een beetje overdreven, maar wacht tot je hem hoort op zijn Ludwig Drumkit en pauken tijdens Moby Dick, voordat je conclusies trekt.

Geboren Engelsman Andrew Elt is een frontman pur sang en evenaart de oh zo kenmerkende Plant-vocalen tot in de kleinste detail. Elt brengt dezelfde klassieke, krachtige, dynamische uithalen en zanglijnen ten gehoor, die we zo goed kennen van de Led Zeppelin platen.

Aangevuld door de Nederlandse keyboard virtuoos Remco van Zandvoort, die gebruikmaakt van de vintage geluiden van Hammond Orgel, Leslie en Melotron, laat de band horen dat zij nog dieper kunnen graven in het waanzinnige oeuvre van Led Zeppelin.

Physical Graffiti levert een meer dan twee uur durende set van Zeppelin’s beste songs en meer.

Onze concerten zijn popshows, tenzij expliciet wordt aangegeven dat het om een theaterconcert gaat. Dat betekent dat het publiek staat.

 • Koop tickets
 • Entree
  € 27,00incl. servicekosten
 • Datum
  zaterdag 15 februari
 • Locatie
  Cultuurpodium Groene Engel
 • Ruimte
  Zaal
 • Tijden
 • Aanvang
  20:30
 • Zaal open
  19:30

Blijf altijd op de hoogte van ons programma