Physical Graffiti
concert

The Very Best of Led Zeppelin Tour 2020

Physical Graffiti

Physical Graffiti

The Very Best of Led Zeppelin Tour 2020

www.physicalgraffiti.eu

Als vervolg van de zeer succesvolle tour’, ’50 years of the albums Led Zeppelin I & II’ tour van 2019, brengt Physical Graffiti in 2020 nu een avondvullend programma met de allergrootste klassiekers uit het Led Zeppelin oeuvre. Geïnspireerd op de legendarische Remasters serie,  wat de highlights van Led Zeppelin door de historie van het bestaan van de band illustreert.

De ruim 2 uur durende set, met spectaculaire lichtshow en visuals, gespeeld op vergelijkbare instrumenten uit die tijd, belooft als vanouds weer een avond om niet snel te vergeten.

Waar iedereen het over heeft? “Het lijkt alsof Led Zeppelin er echt zelf staat te spelen!” is een veel gehoorde uitspraak na het zien van de show.

Physical Graffiti is al ruim 20 jaar, Europa’s grootste en meest succesvolle tribute act achter Led Zeppelin. Opererend vanuit hun thuisbasis in Nederland, heeft de band internationaal een solide fundament opgebouwd in Duitsland, Denemarken, Zweden, Polen, Zwitserland, Tsjechië, België Frankrijk als ook de Nederlandse clubcircuit. Kijk niet verder. Led Zeppelin heeft in ‘Physical Graffiti’ z’n ultieme hulde.

Physical Graffiti is:
Andrew Elt - Zang / Mondharmonica
Daniel Verberk - Elektrische en Akoestische Gitaren 
Dave Harrold - Bas and Mandoline
Jan Gabriel - Drums and Timpanie
Remco van Zandvoort - Hammond Organ, Melotron