concert

Exclusieve seated show

Paperday

Paperday

Exclusieve seated show

Dit concert is ook te zien via Groene Engel TV.

Leuk dat je interesse hebt in deze film/dit concert. Lees voordat je een ticket koopt de speciale Groene Engel huisregels i.v.m. corona. Een bezoek aan Groene Engel is in deze tijd anders dan je gewend bent. Dit is bijvoorbeeld een seated concert.

Let op: Je kan maximaal twee tickets bestellen. Bestel je tickets ruim op tijd, want dan heb je de meeste kans dat we bij toewijzing van zitplaatsen rekening kunnen houden met je wensen (huisgenoten mogen bijvoorbeeld naast elkaar zitten). Na aankoop van je ticket ontvang je namelijk van ons een mail met daarin een linkje naar een formulier waarop je kunt aangeven of je alleen, met een huisgenoot of vriend komt. We kunnen daar dan bij toewijzing van zitplaatsen rekening mee houden. Koop je op de dag van het event zelf een ticket, dan ontvang je geen mail van ons. 

Paperday 
Een exclusief concert om bij te zijn!
Energiek, pakkend en ongepolijst. Een band met een frontmannenduo die zich kenmerkt door de verfijnde samenzang, rammelende gitaren en stuwende ritmes. 
Vorig jaar verrasten ze op Come Out & Play en de band deed shows op Rauwkost, Duketown Rebel fest en de support bij EUT. Ook speelden ze een intieme show in de AFAS. Debuutsingle Don’t Stop Chasing werd al ontdekt door Pinguin Radio en 3voor12 Tilburg.

Momenteel zwoegt Paperday aan nieuw materiaal, waar ze vanavond live mee naar buiten gaan!
 

Tijdschema:
20:15 zaal open & inloop*
20:30 - 21:10 live show Paperday

*Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent.

Te laat voor een kaartje? Volg dit concert via onze livestream op Facebook-pagina