Osso
concert

Murda + Rvbin Banc + Romeo Donk + Lowveldt

Osso

AFGELAST

Osso

Murda + Rvbin Banc + Romeo Donk + Lowveldt

AFGELAST

Dit concert is afgelast

 

Murda

Önder Doğan, oftewel Murda, komt op zaterdag 7 december 2019 de boel op stelten zetten in de Groene Engel! Liefhebbers kennen Murda onder andere van nummers als Niet Zo, Shutdown en Rompe. Voor deze editie van OSSO maken we naast Murda ook plaats voor aanstormende talenten uit de Hiphop scene, namelijk Robin Banc en Romeo Donk! Hier moet je bijzijn!

Rvbin Banc

De 18 jaar jonge Robin die is geboren in Nijmegen gooit nu al hoge ogen door nummers als Right en natuurlijk zijn finaleplek in de SNIPES Soundbooth. Hiernaast bracht hij onlangs het nummer Vans uit dat geproduceerd is door zijn beste vriend Mayyzo. Oftewel, dat Rvbin Banc een mooie toekomst in de hiphop tegemoet gaat is zeker!

Romeo Donk

Hij stond al in de finale van de FunX Talent Vibes, waar hij zijn eigen track Niet Van Hier maakte op de beats van Architrackz. Vervolgens coverde hij een track van Josylvio tijdens de FunX Music Awards. Dit in combinatie met zijn nummer Takeover is het bewijs dat we nog veel gaan horen van Romeo Donk!

Lowveldt

Pater Wijkie is bekend onder de artiesten naam Lowveldt en betrokken bij de creatieve community van Brabant genaamd KiloJoule. Op de feesten en festivals van KiljoJoule stond hij al meerdere malen achter de decks en weet hij het publiek altijd te vermaken met zijn Hiphop, Urban en Trap beats!