Oldschool Mayhem - Taking you back to the next millennium - Groene Engel Skip to main content

Oldschool Mayhem – Taking you back to the next millennium

Dance

Copa Events introduceert Oldschool Mayhem – een gloednieuw Early Rave & Oldschool concept dat op 31 mei gaat plaatsvinden in de Groene Engel in Oss. Dit is een unieke gelegenheid, want deze speciale locatie voor muziekevenementen opent voor het eerst haar deuren voor alle liefhebbers die niet alleen de bass willen horen, maar ook willen voelen!

Oldschool Mayhem neemt je mee terug in de tijd met een juiste variatie en opbouw van Oldschool, Early Rave, Millenium en Hardcore classics. Een goede combi met plaatselijke helden en grote artiesten uit de scene die zichzelf al jaren hebben bewezen staan garant voor een onvergetelijke avond.

Maar dat is nog niet alles; tijdens dit evenement wordt de volledige line-up van Raveolution – The Reunion bekendgemaakt, inclusief een kans om tickets te winnen. Bovendien kun je tijdens het evenement tickets kopen met korting voor Raveolution. Deze aanbieding geldt alleen voor bezoekers die aanwezig zijn tijdens dit evenement.

Raveolution – The Reunion vindt plaats op 30 november in de Rusheuvel te Oss. Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.raveolution-event.nl

Zorg er dus voor dat je erbij bent! Voor de snelle beslissers zijn er een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar in onze ticketshop. Bekijk onze geweldige line-up voor 31 mei en bestel je tickets op tijd!

LINE UP:
Bass-D
Promo
Reload-R
JDA
Denz
Hosted by MC Renegade

Koop hier je tickets!

 • Datum
  vrijdag 31 mei
 • Locatie
  Cultuurpodium Groene Engel
 • Ruimte
  Zaal
 • Tijden
 • Aanvang
  22:00
 • Zaal open
  22:00

Blijf altijd op de hoogte van ons programma