theater

ROLE MODEL

Nicole Beutler Projects & DOX

Dans / urban dans

Nicole Beutler Projects & DOX

ROLE MODEL

Dans / urban dans

ROLE MODEL brengt de urban danswereld van DOX samen met het sterk inhoudelijke en abstract beeldende theater van Nicole Beutler en Magne van den Berg. In ROLE MODEL staat een groep jonge vrouwen samen sterk. Mannelijk, vrouwelijk, onverschrokken, rauw, zacht. Door ook hun kwetsbaarheid te tonen, stralen ze een ongekende kracht uit. Zo laten ze zien hoe mooi het is om trots te zijn op jezelf.

Zes heel verschillende performers met een achtergrond in urban dansstijlen als hiphop, housedance, waacking en voguing komen samen in de beeldende en abstracte wereld van Nicole Beutler en compagnon Magne van den Berg. Virtuose dansmoves in een zee van subtiele betekenis.

ROLE MODEL is een voorstelling die eigenheid en diversiteit viert. Met dans, zang, spoken word en een aantal rake karatekicks zetten deze dames een krachtig beeld van empowerment neer. Voortgestuwd door de sfeervolle en meeslepende soundtrack van Beutlers vaste componist Gary Shepherd / DJ Streamer, ontvouwt zich een energiek dansconcert dat jong en oud aan het denken zet.

 

Een urban dansexplosie van verscheidenheid. ★★★★ Trouw
Je raakt meteen geïntrigeerd door de toffe urban dansmoves die ze laten zien, en blijft dat tot het einde. ★★★★ Scènes