concert

Muziekfestival in Osse binnenstad

Muziekboulevard

Muziekboulevard

Muziekfestival in Osse binnenstad

Voor de tweede keer in de geschiedenis doet Groene Engel mee met Muziekboulevard. Op diverse locaties in de stad klinkt muziek en bij Groene Engel is er ook dit jaar weer een buitenpodium!

15:00 - 15:30 DJ Seepman
15.30-16.30 SonicWhip
17.30-18.30 The Maureens
19.30-20.15 LONE WOLF
21.15-22.15 Sonny Ragg
22:15 – 23:30 DJ Seepman

Sonic Whip

15:30 uur | Dansbare gitaarriffs en snoeiharde grooves

Als de band wordt vernoemd naar een van de allerbeste Nederlandse albums aller tijden Sonic Whip van Automatic Sam dan weet je natuurlijk genoeg. Sonic Whip is een explosieve rockband uit Nijmegen die zich laat beïnvloeden door bands zoals QOTSA, Audioslave, Foo Fighters, Navarone, Automatic Sam en De Staat. De band is opgericht door de Rockacademie-studenten Florian Bevelander, Frank Mohnen en publiekswinnaar van de Sena Young Talent Guitar Award, Meryn Bevelander. Met hun eerste track "Evil Mind" stonden ze reeds in de Indie XL Chart en een paar weken op 1 in de FTM Top100.

The Maureens

17:30 uur | Klinkt als The Posies en The Beach Boys op een zonnige zomerdag

The Maureens zanger/gitarist Hendrik-Jan de Wolff zong voorheen bij voorheen Silence is Sexy en schrijft melodieuze indie-liedjes met een wat melancholieke, maar toch zonnige inslag. Kenmerkend aan de muziek van de Maureens is de rijk gearrangeerde zang, met vaak meerstemmige leadzang en koortjes; denk aan referenties als The Beach Boys en Big Star maar ook The Jayhawks en Teenage Fanclub.

"Het liedje 20 Years For The Company is naast een ideale soundtrack voor je zomerse roadtrip ook een schitterend liedje over dromen en jeugdherinneringen. Met veel Rolling Blackouts C.F. en The War On Drugs-vibes en prachtige stemmen die van alle kanten lijken te komen, is The Maureens helemaal klaar voor nieuwe avonturen", aldus The Daily Indie

Lone Wolf

19:30 uur | Punkrock

Lone Wolf is de nieuwste aanwinst van de Rotterdamse punkrock scene. De band is in 2016 opgericht door (voormalig) bandleden van Accelerators, The Apers en The Bat Bites. Met de charmante frontvrouw Merel Schaap speelt Lone Wolf melodische punkrock met een overduidelijke verwijzing naar garage en indie rock.

Sonny Ragg

21:15 uur | Funky rock 'n' roll

Deze Bossche band laat zich beïnvloeden door Kravits, Brown, Prince, Cooke, Davis, Hendrix, Morrison en Led Zeppelin en maakt daar, geheel in stijl, en een buitengewoon aanstekelijk en dansbaar geheel van. Dat willen we niet missen deze editie van Muziekboulevard!

DJ Seepman

22:15 - 23:30 | Hiphop, funk, soul, dance classics

DJ Seepman draait de genres funk, soul, dance classics en oldschool hiphop en doet dat het liefste van vinyl. Paaspop (schijndel) UrbanMatterzz festival (Helmond), Kings of Colors (Den Bosch) en diverse andere festivals en evenementen.