concert

Muziekboulevard

Dit evenement is helaas GEANNULEERD.

Muziekboulevard

Dit evenement is helaas GEANNULEERD.

Op Hemelvaartsdag barst de Osse binnenstad van de muziek tijdens Muziekboulevard! 
Groene Engel zet het buitenpodium in 't zonnetje waar je kunt genieten van een verrassend programma. De eerste namen zijn bekend:

Curtis Alto
De Belgische broers van Curtis Alto brengen een live-set waar de energie vanaf spat. Mathias en David bouwen het podium vol met percussie, synths, controllers en stemvervormers en toveren daar vette muzikale beats. Met hun mix van house, electro en meer speelden ze festivals als Tomorrowland, We Are Electric, Electric Love en Balaton Sound al plat! Het duo staat bekend om hun 'Daydream Live Sessions' die ze op bijzondere plekken opnemen, zoals in een koeltoren of op op 3000 meter hoogte in de Alpen.


Paper Day
Deze Osse band maakt catchy gitaarpop met een Britse sound vol rammelende gitaren, opzwepende drums en verfijnde samenzang. Klinkt als: The Strokes, Mastersystem, Blur, The Last Shadow Puppets.
Deze Osse band is het beste te omschrijven als energiek, catchy en brits.

Energiek, catchy en Brits. Zo valt de muziek van het Osse Paperday het beste te omschrijven. Rammelende gitaren, synth melodieën en opzwepende drums. Combineer dat met verfijnde samenzang en je hebt PAPERDAY. 


Dj Seepman
DJ Seepman zorgt voor de juiste sfeer en draait oldskool hiphop, funk, soul en dance classics van vinyl. 


More to come!