kids

Kinderfilm in de herfstvakantie: Mijn Bijzonder Rare Week met Tess

Kinderfilm in de herfstvakantie: Mijn Bijzonder Rare Week met Tess

Film: Mijn Bijzonder Rare Week met Tess

Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

Gratis naar deze film?
Zat jij vorig jaar in groep acht en deed jouw school mee aan het animatiefilmproject in Groene Engel? Door corona kon het project en het bezoek aan Groene Engel helaas niet doorgaan. Alle leerlingen die dit animatiefilmproject van OKVO (Osse Kunstinstellingen voor het Onderwijs) hebben gemist, hebben voor de start van de zomervakantie via school een kaart gekregen voor een gratis filmvertoning in de herfstvakantie. Met deze kaart kun je gratis naar deze film om 13:30 uur. We draaien op maandag 19 oktober, woensdag 21 oktober en vrijdag 23 oktober 'Mijn Bijzonder Rare Week Met Tess' en op dinsdag 20 oktober en donderdag 22 oktober draaien we de film 'Vechtmeisje'

Reserveren

Heb jij via je (oude) basisschool een kaart ontvangen en wil je naar de fim? Reserveer dan je plekje! Dat kan door een mail te sturen aan info@groene-engel.nl. Zet in je mail voor welke filmvertoning (dag) je reserveert en op welke basisschool je hebt gezeten. Je krijgt van ons een bevestiging. Op vertoon van de kaart kun je naar binnen. Tot dan!

 

Mijn Bijzonder Rare Week met Tess Mijn Bijzonder Rare Week met Tess