concert

Into The Green: Rex Pharao

Bij 'Into The Green' presenteert Groene Engel in speciale setting de mooiste muziek van singers-songwriters, indie- en folk artiesten.

UITVERKOCHT

Into The Green: Rex Pharao

Bij 'Into The Green' presenteert Groene Engel in speciale setting de mooiste muziek van singers-songwriters, indie- en folk artiesten.

UITVERKOCHT


Onder de noemer 'Into The Green' presenteert Groene Engel in intieme setting de mooiste muziek van singers-songwriters, indie- en folk artiesten. Naast het podium op Come Out & Play Festival, nu ook in onze prachtige concertzaal. Dromers, romantici,  hippies en liefhebbers van het genre: come together en ontdek deze luisterparels. 


Rex Pharao
Wat gebeurt er wanneer je de rock van Merijn van Haren (Navarone) en donkere folk van Robin Borneman in een grote pan op een hoog vuur zet? Een akoestisch powerhouse! Rex Pharao laat zich nu eindelijk ook zien aan een groter publiek. Regionale media noemden het al "Simon & Garfunkel on steroids". Deze twee rasmuzikanten timmerden jarenlang hard aan hun eigen weg, maar in het diepste geheim ook al een tijd als akoestisch duo en nu kruisen zij de degens op de podia in het land. Bij Groene Engel betoverden ze in 2012 al de zaal en op Come Out & Play gebeurde hetzelfde: magische momenten vol kippenvel!
Twee stemmen die snijden, beroeren, je hart laten breken en het weer helen. Voor fans van rock, blues, Americana maar ook singer-songwriter en folk.. Eén ding is zeker: een concert van Rex Pharao laat een verpletterende indruk achter! Kom genieten en scoor snel een ticket, want we verwachten dat deze rap uitverkoopt!


Show 1: 20.15 - 21.15 (inloop tussen 20.00 en 20.15 uur*) 
Show 2: 22.15 - 23.30 (inloop tussen 22.00 en 22.15 uur*)
*Zorg dat je op tijd aanwezig bent, de deur gaat dicht bij aanvang. We starten precies op tijd.
Het concert is seated, je kunt max 2 tickets kopen.
Lees voordat je een ticket koopt, de speciale Groene Engel huisregels i.v.m. corona.

Fotocredits: Marc Koetse
Graphic design Into The Green: ROKEY