Into The Green: Lotte Walda & OneMile
concert

Into The Green: Lotte Walda & OneMile

Dit concert gaat door zoals gepland, de bar is wel gesloten.

Into The Green: Lotte Walda & OneMile

Dit concert gaat door zoals gepland, de bar is wel gesloten.


Onder de noemer 'Into The Green' presenteert Groene Engel in intieme setting de mooiste muziek van singers-songwriters, indie- en folk artiesten. Naast het podium op Come Out & Play Festival, nu ook in onze prachtige concertzaal. Dromers, romantici,  hippies en liefhebbers van het genre: come together en ontdek deze luisterparels. 

Lotte Walda
De 22-jarige singer-songwriter Lotte Walda wil via haar muziek inspireren en haar liefde voor mens en natuur overbrengen aan de wereld.
Onbevangen en met haar ontwapenende karakter pakt ze iedere luisteraar in met haar melodieuze liedjes en mooie stem. Haar pure en eerlijke muziek herinnert aan iconen uit de jaren ‘60 en ‘70, zoals Melanie en Joni Mitchell.

Op jonge leeftijd viel Lotte al op tussen de 1200 inzendingen tijdens Giels Talentenjacht. Ze won de wedstrijd en in 2014 doet ze met het nummer ‘In Your Arms’ van Chef’Special mee aan Kunstbende en wint ze de Pinkpop Cover Contest waardoor ze in datzelfde jaar op Pinkpop mag optreden.Daarna ging het snel. Inmiddels speelde in een uitverkochte Paradiso met Douwe Bob, bij DWDD, op 3FM en ze op vele andere festivals in binnen- en buitenland. Voor haar eerste album 'Sunflower' werkte Lotte samen met producer Gino Bombrini (Komodo). Op Spotify behaalde haar song ‘Let If Flow’ meer dan 6 miljoen (!) streams en ook ‘Bag Full of Dreams’ gaat die kant op. Momenteel werken ze samen aan haar tweede album, eind september verschijnt de tweede single ‘Language of the sun’.

Vanuit haar slaapkamer betoverde deze authentieke jongedame ons tijdens de Quarantaine Sessies, nu komt ze - met band - naar Groene Engel!

Support: One Mile
De avond wordt geopend door Onemile, een tweekoppig cover duo met gitaar en zang. Imme Op 't Veld en Meike Bonnemaijers zijn beide singer-songwriter en studeren muziek op het Rijn IJssel college te Arnhem. Ze brengen jazzy, soulvolle akoestische popcovers à la Norah Jones, Amy Winehouse en Daniël Caesar.


Lees voordat je een ticket koopt, de speciale Groene Engel huisregels i.v.m. corona.
Let op: Het concert is seated, je kunt max 2 tickets kopen.
Tijd: 21:00 - 22:30 (inloop tussen 20:30 en 21:00 uur*) *Zorg dat je op tijd aanwezig bent, de deur gaat dicht bij aanvang. We starten precies op tijd.