Hiphop Café - Groene Engel Skip to main content

Hiphop Café

Concert

Gratis toegang

Het nieuwste Osse Hiphop Café is een feit! Op 12 juli geeft een groot en divers gezelschap van opkomende rappers en oude rotten uit het vak een dikke show weg in het Cultuurlokaal van Groene Engel. De avond wordt gehost door de Bossche hiphopveteraan Kleine Jay. Als hiphop je ding is, je op wat klassiekers mee wil knikken en een berg nieuw talent wil ontdekken, dan is er niet éen reden om niet aanwezig te zijn!

Het Hiphop Café wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Trots54 en MaakPlaats.

Engel & Just
Precies 15 jaar geleden stonden Engel en Just voor het eerst samen op het podium. Om dit te vieren brengen zij hun album ‘Souvenirs’ uit op vinyl en komen ze op 12 juli naar Oss! Met een flinke dosis passie, skills, en bezielde interactie geven zij een show waar de liefde voor muziek vanaf spat.

Marco Martens & Royal with Cheese
Al ruim twintig jaar zijn Marco Martens en Royal with Cheese afzonderlijk van elkaar productieve leveranciers van tegendraadse hiphop. In 2013 sloegen ze de handen voor het eerst ineen en sindsdien brachten ze de albums ‘Tweede Viool / Derde Bedrijf’ en ‘Vera’ uit. Zoals Hiphop In Je Smoel in 2013 al schreef: Marco Martens en Royal with Cheese zijn ‘kunstenaars binnen de hiphopscene’. De wereld ermee veroveren hoeven ze niet, ze zijn al blij als ze ‘m een stukje in hun liedjes kunnen vatten.

Brecks
Brecks is een artiest gevestigd in Oss. Hij houdt zich bezig met alle soorten hiphop, van rauwe straat tunes tot aan zomervibes. Een harde werker, gemotiveerd en gedreven. Met zijn label Vendetta Records timmert hij hard aan de weg op weg naar succes. Samen met collega Rappers C2 en Catalaan staat hij deze zomer op diverse podia.

Raptor

Samuel
Samuel is een energieke rapper die zijn rapteksten op een creatieve manier probeert over te brengen doormiddel van uplifting beats en interessante flows.

Mansy

Manno

Flowke
Flowke is een rapper uit oss oost. Op jonge leeftijd heeft hij veel meegemaakt, nu probeert hij zijn verhaal te vertellen in zijn muziek.

Frodo
Frodo Baggit uit Oss schrijft al 7 jaar met veel passie teksten. Al zijn hele leven is hij bezig met muziek, dat kreeg hij met de paplepel kreeg ingegoten door zijn vader. Met zijn vriendengroep 36 Gang maakt hij nu al meer dan vier jaar muziek, inmiddels ligt er meer dan genoeg materiaal op de plank om aan de wereld te laten horen!

Gai-Jin
“Gai-Jin” Een man van veel culturen maar toch een buistenstaander laat in een notendop zien wat zijn muziek inhoud.

Blijf altijd op de hoogte van ons programma