concert

Tribute to the 90's & Urban Dance Squad

Green Lizard ft. Rudeboy

Nummers van Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys, Alice In Chains en RATM.

Green Lizard ft. Rudeboy

Tribute to the 90's & Urban Dance Squad

Nummers van Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys, Alice In Chains en RATM.

Dit jaar is het alweer 25 jaar geleden dat Kurt Cobain overleed. Reden voor een stevig 90's feestje bij Groene Engel en met wie kun je dat beter doen dan met Green Lizard ft. Rudeboy?!

Green Lizard ft. Rudeboy (Urban Dance Squad)

Helaas is het concert van Bulls On Parade wegens onvoorziene omstandigheden door de band gecanceld. Vervanger is: Switch Bones.

AFTERPARTY: Na afloop van het concert gaan we tot in de kleine uurtjes door met een dikke vette 90's Alternative Afterparty met DJ Sammy!

Na drie succesvolle tours van Green Lizard tribute door het zalencircuit in Nederland wordt Tribute to the Nineties verlengd. Op de setlist vind je de beste nummers van Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys en Alice In Chains. Uiteraard worden de Urban Dance Squad nummers uitgevoerd door niemand minder dan Silver Surfering Rudeboy. Inderdaad, de originele zanger van deze legendarische band! Verwacht een set met de allerlekkerste 90's krakers, retestrak uitgevoerd door Green Lizard.

Green Lizard
Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platenen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie). 

Support: Switch Bones

Is het grunge? Is het punk? Misschien is het wel grungepunk... Switch Bones is een grungepunktrio uit Tilburg en Dordrecht. De band dompelt catchy popmelodieën onder in een zwaar gitaargedreven geluid, beïnvloed door bands als Nirvana, Melvins en Queens of the Stone Age en bestaat uit Erik van Haaren (zang/gitaar), Marjolijn Nestelaar (bas/zang) en Geert Teekens (drums/zang).

Switch Bones is eind 2016 opgericht en heeft sindsdien niet stil gezeten. De band bracht een EP en een full length album uit, speelde veel festival- en clubshows, waaronder de Zwarte Cross, een succesvolle Popronde en een tour door Schotland. De single ‘Sunday Morning’ werd na de release in januari 2019 enthousiast ontvangen door 3FM. The sky is the limit and the beef is at the bottom!

90's Alternative Afterparty

Na afloop van het concert gaan we tot in de kleine uurtjes door met een dikke vette 90's Alternative Afterparty met DJ Sammy!