concert

Tribute to the 90's & Urban Dance Squad

Green Lizard ft. Rudeboy

Nummers van Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys, Alice In Chains en RATM.

Green Lizard ft. Rudeboy

Tribute to the 90's & Urban Dance Squad

Nummers van Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys, Alice In Chains en RATM.

Dit jaar is het alweer 25 jaar geleden dat Kurt Cobain overleed. Reden voor een stevig 90's feestje bij Groene Engel en met wie kun je dat beter doen dan met Green Lizard ft. Rudeboy?!

Green Lizard ft. Rudeboy (Urban Dance Squad)

Na drie succesvolle tours van Green Lizard tribute door het zalencircuit in Nederland wordt Tribute to the Nineties verlengd. Op de setlist vind je de beste nummers van Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys en Alice In Chains. Uiteraard worden de Urban Dance Squad nummers uitgevoerd door niemand minder dan Silver Surfering Rudeboy. Inderdaad, de originele zanger van deze legendarische band! Verwacht een set met de allerlekkerste 90's krakers, retestrak uitgevoerd door Green Lizard.

Green Lizard
Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platenen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie). 

Support: Bulls On Parade

Een beetje RATM-fan heeft weinig extra woorden nodig om te weten welke muziek de band Bulls On Parade speelt. Rage Against the Machine natuurlijk. En Hoe?!

90's Alternative Afterparty

Na afloop van het concert gaan we tot in de kleine uurtje door met een dikke vette 90's Alternative Afterparty met DJ Sammy!