Fleddy Melculy
concert

Groene Engel Heavy

Fleddy Melculy

Fleddy Melculy

Groene Engel Heavy

Fleddy Melculy
Als echte metalhead móet je wel een t-shirt van Metallica in je kast hebben liggen. Of in je afspeellijst staan. Zo niet, dan moet daar gauw verandering in komen, want de enige echte Fleddy Melculy zal op 7 november de Groene Engel platspelen! Buiten de culthits, zoals de eerder genoemde T-shirt van Metallica, zal de band ook nog een compleet nieuw album meenemen. De band gaat harder, zachter, serieuzer en sarcastischer dan ooit op het nieuwe materiaal. Je kunt wel stellen dat Fleddy Melculy inmiddels een echte rockster-status heeft opgebouwd en dat wordt verder doorgetrokken in de nieuwe shows. Tijd voor een feestje in dit huis!

X Raiders
Een betere opener van de avond kun je je niet wensen! Met een live reputatie die ze hebben opgebouwd op oa Zwarte Cross en FortaRock gaan de X Raiders maar één ding doen: keihard knallen! 
Deze mannen hebben inmiddels de niet-zaligmakende leeftijd van dertig gehaald, dus hun studententijd van nachten doorhalen, Schultenbräu drinken en Turbonegro luisteren zijn over. Ze zijn te jong om zich bij hun rugklachten en burn-outs neer te leggen, maar zeker ook te oud om voldoening te halen uit het posten van selfies... Deze bom van frustratie en energie hebben ze vertaald in een genadeloos nieuw album: Weltschmerz ‘89. “The loudest band I’ve ever recorded”, aldus producer Attie Bauw (Judas Priest). Onvervalste heavy metal rock ‘n roll in your face!