FilmClub: No Hard Feelings - Groene Engel Skip to main content

FilmClub: No Hard Feelings

Film

Na een zeer geslaagd eerste seizoen van FilmClub Groene Engel in het afgelopen voorjaar, gaan we vanaf oktober verder met een nieuwe editie! Als lid kan je niet alleen vier mooie films zien tegen een gereduceerd tarief, maar kun je ook meebeslissen over het aanbod én kan je na afloop in het café blijven hangen voor de gezellige naborrel. Elke FC-avond bekijken we namelijk twee trailers, waarop je na de film kunt stemmen. De trailer met de meeste stemmen wordt de film van volgende maand. Zo bepalen we samen welke films we zien en dat is hartstikke leuk!

Vier filmavonden voor de prijs van drie!
De Filmclub organiseert dit seizoen vier filmavonden: op 3 oktober, 7 november, 12 december en 2 januari. Als je lid wordt van de FilmClub kan je naar de vier filmavonden voor de prijs van drie: je betaalt 30 euro i.p.v. 40 euro.

Hoe word je lid?
Klik hier en koop je lidmaatschap: Lidmaatschap FilmClub Groene Engel.

Keuze voor 3 oktober: No Hard Feelings
Jennifer Lawrence speelt de hoofdrol in No Hard Feelings, een scherpe, hilarische komedie waarvoor ze eveneens de productie doet. De regie is in handen van Gene Stupnitsky, die ook Good Boys heeft gemaakt en meegeschreven heeft aan het scenario van Bad Teacher. Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie (Lawrence) een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.

Let op: Een los ticket kost 10 euro. Je profiteert dan echter niet van de korting en je kan ook niet meestemmen op de filmkeuze voor de volgende editie.

  • Koop tickets
  • Entree
    € 10,00incl. servicekosten
  • Datum
    dinsdag 3 oktober
  • Locatie
    Cultuurpodium Groene Engel
  • Ruimte
    Zaal
  • Tijden
  • Aanvang
    20:00
  • Zaal open
    19:30

Blijf altijd op de hoogte van ons programma