film

regie: Paolo Genovese / Italië 2016 / 97 min.

BuitenBios / Perfetti Sconoscuti

BuitenBios / Perfetti Sconoscuti

regie: Paolo Genovese / Italië 2016 / 97 min.

De film gaat vanavond door. Hoewel het droog lijkt te blijven, worden er ook zware windstoten verwacht. Dat is met een groot filmscherm niet handig. De film wordt dus bij Groene Engel binnen vertoond.

Een groepje goed bevriende echtparen besluit tijdens een etentje alle telefoontjes en berichtjes te delen die ze binnenkrijgen. Niemand durft te erkennen dit een minder goed idee te vinden en schoorvoetend gaat iedereen akkoord. Maar wat bij de pasta nog een leuk spelletje tussen vrienden lijkt te zijn, ontwikkelt zich tijdens het vleesgerecht en de tiramisu tot een pijnlijk gebeuren. Het wordt duidelijk hoe weinig ze eigenlijk van elkaar weten, zelfs van de eigen partner...Met een Italiaanse sterrencast was deze dramatische komedie dé Italiaanse bioscoophit van 2016! 

Groene Engel BuitenBios on Tour

Groene Engel draait deze zomer op vijf bijzondere locaties in de openlucht films. Deze zomer vind je de BuitenBios in het parkje naast Groene Engel in Oss én bij natuurtheater Hoessenbosch in Berghem, Acropolis in Megen, Het Raadhuis in Lithoijen en in Schaijk bij De Notaris. Er staat een aantal stoelen, maar je mag natuurlijk ook je favoriete strandstoel of picknickkleedje meenemen. Toegang is gratis. Een kleine bijdrage in de pet na afloop wordt zeer gewaardeerd. Let op de wisselende aanvangstijden. De film begint na zonsondergang!

Klik hier voor de complete BuitenBios On Tour Agenda
 

Perfetti Sconisciuti Perfetti Sconisciuti