Engeloord: Joël Domingos + Abee + Zeno - Groene Engel Skip to main content

Engeloord: Joël Domingos + Abee + Zeno

Concert

Engeloord presenteert:

Joël Domingos

Op 5 september kun je bij Engeloord genieten van Joël Domingos; zanger, rapper en producer. Hij maakt Nederlandstalige popmuziek vol invloeden uit onder meer r&b, soul en hiphop. Al die vleugjes uit andere genres weet hij te vermengen tot een nieuwe, eigenzinnige stijl. Met soulvolle zang, fijne pophooks, hip-hop flows en authentieke Kaapverdiaanse ritmes, weeft Joël een tapijt van harmonie.

De liveshow van Joël Domingos is levendig, innemend en onmisbaar. Hij is een authentieke en energieke performer, en weet te resoneren met ieder publiek. Zijn elektronische producties komen op het podium tot leven door zijn live-band, die je meeneemt op een muzikale trip. In 2020 verscheen de derde EP ‘Balans’, in samenwerking met de getalenteerde producer CALUNDÉ. Momenteel werken ze samen aan Joël’s debuutalbum, wat zijn beste werk tot op heden belooft te worden.

Abee

Music Hub Brabant is hét talentenprogramma voor al het creatieve toptalent van Brabant. Groene Engel werkt hier samen met de Brabantse podia en KuntsLoc om toptalenten zoals o.a. Sanne Rambags, Nona, Rosemary & Garlic, Albert van Abbe, Aidan & The Wild, Another Now en Eva van Pelt te ondersteunen.

Abee is een van de toptalenten van Music Hub en werkte onder de vleugels van Universal Music Publishing aan haar sound en repertoire. De muziek van deze zangeres kan het best worden omschreven als eerlijke popmuziek met een soulful randje, met een eigen sound door originele beats en geluiden. Met verschillende producers, songwriters en artiesten werkt ze aan diverse songs en producties, waardoor ze steeds beter weet welke richting ze met haar eigen muziek op wil. Ze nam bijvoorbeeld de singles ‘What Should I Do’ (1,2 miljoen streams op Spotify) en ‘Magnetized’ op met het Amsterdamse dj-duo Mike Rogers en live was ze regelmatig te zien en horen tijdens optredens op o.a. 3FM, Solar Festival, in TivoliVredenburg en bij de Popronde.

2021 wordt het jaar van Abee. Ze releaste onlangs enkele tracks onder haar eigen naam zoals ‘Leash’, ‘Talk’ en ‘Way Back’ die via Spotify internationaal opgepikt worden! ‘Way Back’ balanceert tussen zomerse pop/R&B en gaat over terug willen naar een liefde die je eigenlijk afgesloten had.

Zeno

Waar creativiteit en catchiness elkaar ontmoeten

De jonge talentvolle muzikant Zeno (Kevin Biemans) raakt geïnspireerd door een grote variatie aan genres en uiteenlopende artiesten, van Post Malone, tot Bløf. Dit combineert hij met een alternatief randje en een oprechte boodschap. Zijn muziek produceert hij grotendeels zelf, waarbij streven naar persoonlijke groei een terugkomend thema is. De openhartige manier waarop hij zijn ups en downs beschrijft maakt zijn muziek herkenbaar voor veel jonge mensen.

Tijdens zijn studie aan de Herman Brood Academie heeft Zeno de tijd en ruimte gekregen om zichzelf op muzikaal vlak zo breed mogelijk te ontwikkelen. Sindsdien is er op consistente basis muziek uitgekomen en heeft hij een drietal EP’s naar buiten gebracht als independent artiest. Hiermee kwam hij op de radar bij verschillende platforms als FunX en 3voor12. Ook wist hij live veel ervaring op te doen tijdens diverse performances waaronder WOO HAH!, en binnenkort is hij dus te zien en horen bij Groene Engel.

 • Datum
  zondag 5 september
 • Locatie
  Cultuurpodium Groene Engel
 • Ruimte
  Cultuurlokaal
 • Tijden
 • Aanvang
  16:00
 • Zaal open
  15:00

Blijf altijd op de hoogte van ons programma