Engel Blues: Moondaze
concert

Engel Blues: Moondaze

Gratis live muziek
Reserveer je plek via deze website

Engel Blues: Moondaze

Gratis live muziek
Reserveer je plek via deze website


Sunday Sounds
Op deze zondagmiddag kun je van live muziek komen genieten in ons Cultuurlokaal en vanaf ons terras.
Er kunnen maximaal 30 bezoekers binnen, dus kom op tijd. Wil je zeker zijn van een plekje? Zorg dat je via deze website een gratis ticket bestelt om te reserveren. Je kunt maximaal twee tickets per persoon bestellen. Lees voordat je komt de Groene Engel huisregels i.v.m. corona.


Moondaze
Kennen jullie die te gekke band Uncle Jimmy nog? Nou ze hebben een nieuwe naam!
Dit power-trio weet brengt stevige rock met blues-invloeden en brengt hun muziek vol verve. Het nieuwe album 'SIX' ligt op de plank om gelanceerd te worden & de eerste singles zorgt voor reuring bij muziekliefhebbers door het hele land!
“De inspiratie voor het album komt niet zozeer van artiesten of genres, maar meer vanuit wat we de afgelopen tijd hebben meegemaakt, en onze persoonlijke verhalen die daarbij horen. Veel mensen zullen zichzelf of situaties herkennen, want wij zijn niet de enige in de wereld die dit soort dingen meemaken. Het leven gaat niet alleen over rozengeur en maneschijn, soms is de realiteit gewoon keihard. Niet iedereen weet wat  achter de schermen speelt, maar met dit album lichten we daarmee een flinke tip van de sluier. Met ‘SIX’ laten we de wereld horen hoe we ons steeds weer hebben teruggeknokt door elkaar alle drie te helpen en samen het avontuur aan te gaan.” aldus deze mooie muzikanten Marja Boender, Sebastian Fledderman en Tom Beemster.
 
www.moondaze.nl