Easter Mosh met: Crisix - Dust Bolt - Insanity Alert - Antagonism // GE HEAVY - Groene Engel Skip to main content

Easter Mosh met: Crisix – Dust Bolt – Insanity Alert – Antagonism // GE HEAVY

Concert

EASTER MOSH – Thrash metal party of the year

Crisix (ES), Dust Bolt (DE), Insanity Alert(AT), Antagonism (FR)

The world still needs Mosh!!!

‘WNM’ werd voor het eerst uitgebracht op ‘The Pizza EP’ in 2021. Voor het ‘Full HD’ album in 2022 nodigde Crisix 10 zangers uit de tweede trash-generatie uit voor de single‘WNM United’, waaronder Lenny van Dust Bolt en Kevin van Insanity Alert. De beweging World needs mosh, begon tijdens de corona-periode toen Crisix en Insanity Alert tourde ondanks de onzekere omstandigheden en zij 3 succesvolle Europese tours speelden. Veel fans vertelden dat zij zich deze shows altijd zullen blijven herinneren.

Healing with mosh continues…

Easter Mosh is een mega-party show waar je je dosis Thrash, Mosh en Crossover zal krijgen.

Zoals je misschien wel weet zijn Crisix uit Spanje oude rotten die nooit gestopt zijn met touren en het uitbrengen van nieuwe albums. Zij zullen de 10th-anniversary re-release van hun tweede album ‘Rise..then Rest’ presenteren en tijdens de Easter mosh tour zullen zij een aantal exclusieve nummers van hun ‘Rise then Rest’ periode spelen.

Crisix en Dust Bolt zijn al jaren goede vrienden, hun vorige samenwerking was voor de Spaanse ‘Full HD’ release shows. Dust Bolt zijn de meest hedendaagse Duitse thrash band van dit moment. Zij zijn net klaar met het opnemen van hun nieuwe album, het meest geanticipeerde album van 2023, en zij zullen tijdens de tour een aantal nieuwe nummers spelen.

Als je een serieuze muziekfan vraag naar de Oostenrijkse scene zal deze je vast vertellen dat Insanity Alert de beste en zwaarste Oostenrijkse band is. Ze zijn sneller dan Falco, wreder dan Udo Jurgens en zanger Kevi laat je meer lachen en moshen dan David Hasselhoff. Hun legendarische album ‘Mosh Burger’ zal deze dagen opnieuw uitgebracht worden via Season of Mist. Tijdens de tour zullen zij ook nieuw werk presenteren.
Easter Mosh zal geopend worden door young power thrashers Antagonism uit Frankrijk.

 • Koop tickets
 • Entree
  € 19,00incl. servicekosten
 • Datum
  zaterdag 8 april
 • Locatie
  Cultuurpodium Groene Engel
 • Ruimte
  Zaal
 • Tijden
 • Aanvang
  20:00
 • Zaal open
  19:00

Blijf altijd op de hoogte van ons programma