Def Americans (Johnny Cash Tribute)
concert

12,5 jaar Def Americans

Def Americans (Johnny Cash Tribute)

Dit concert is VERPLAATST van 4 april naar 26 september.

Def Americans (Johnny Cash Tribute)

12,5 jaar Def Americans

Dit concert is VERPLAATST van 4 april naar 26 september.

Def Americans Johnny Cash Tribute komt terug naar Oss ter gelegenheid van hun 12,5 jarig jubileum. Verwacht een show met daarin een selectie van alleen het allerbeste en allermooiste uit honderden optredens waarin de songs van de legendarische 'Man In Black' centraal stonden. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe cd/elpee met daarop bekende nummers en bijzondere bandfavorieten. Ook is er in samenwerking met Beerze Bier een exclusieve Pale Ale uit de brouwerij komen rollen, speciaal om te proosten op dit bijzondere jubileum van 12,5 jaar Def Americans.

Tribune geopend, dus tevens zitplaatsen beschikbaar.

Def Americans

De songs die 'The Man in Black' zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn ‘My Brother Johnny’ concerten in Nederland. 

Meet & Eat

Ticket Def Americans + driegangendiner

Altijd al eens samen met Def Americans willen dineren? Dat kan voorafgaand aan het concert in onze Brasserie. Onze kok stelt een speciaal Johnny Cash menu samen met keuze uit vlees, vis, vega en zelfs vegan, want de band eet overwegend veganistisch.

Ook mee-eten? Bestel dan een combi-ticket voor slechts € 37,50!*
Aanschuiven mag vanaf 17 uur en het eten wordt geserveerd om 18 uur.

* exclusief consumpties