The Pilgrims + The Pretty Faces
concert

The Pilgrims + The Pretty Faces

The Pilgrims + The Pretty Faces

In de jaren ’90 was The Pilgrims een succesvolle Nederlandse band, die opviel door opzwepende rockmuziek en de rauwe stem van zanger en gitarist Reniet Vrieze. Ze maakten vier albums en brachten o.a. de singles Come Undone, Can’t Resist uit en natuurlijk de hit White Men!

Support: The Pretty Faces

Mei 2017 ontmoetten vier 'Pretty Faces' elkaar na jarenlange muzikale bemiddelingspogingen door een van Neerlands beste producers; MEC van de Beeten. 'Schoonheid rijpt met de jaren", aldus van de Beeten. MEC Van de Beeten wist dat wanneer vier van deze 'mooie gezichten' en Bloedbroeders in de Rock & Roll elkaar muzikaal zouden ontmoeten, dit een optelsom van genoemde 'muzikale testosteron' zou worden.

De spreekwoordelijke 'kurk' is van de champagnefles, The "Pretty Faces" zijn niet meer te houden. Resultaat; Spuitende 'Pure rauwe rock zonder pretenties. Recht uit het hart en recht in de ziel. Vallen, opstaan, niet zeiken maar vol overgave rocken alsof dat het enige is wat er bestaat. Energie, en alles geven! "The Pretty Faces" zijn er klaar voor om Nederland en wijde omtrek te bestoken met een crossover van Rock ’n Roll! Punk, country en een vleugje surf!

www.theprettyfaces.nl

The Pretty Faces
The Pretty Faces