concert

Muziekfestival in Osse binnenstad

Muziekboulevard

Muziekboulevard

Muziekfestival in Osse binnenstad

Voor de tweede keer in de geschiedenis doet Groene Engel mee met Muziekboulevard. Op diverse locaties in de stad klinkt muziek en bij Groene Engel is er ook dit jaar weer een buitenpodium!

Sonny Ragg

Funky rock 'n' roll

Deze Bossche band laat zich beïnvloeden door Kravits, Brown, Prince, Cooke, Davis, Hendrix, Morrison en Led Zeppelin en maakt daar, geheel in stijl, en een buitengewoon aanstekelijk en dansbaar geheel van. Dat willen we niet missen deze editie van Muziekboulevard!

Lone Wolf

Punkrock |

Lone Wolf is de nieuwste aanwinst van de Rotterdamse punkrock scene. De band is in 2016 opgericht door (voormalig) bandleden van Accelerators, The Apers en The Bat Bites. Met de charmante frontvrouw Merel Schaap speelt Lone Wolf melodische punkrock met een overduidelijke verwijzing naar garage en indie rock.

Sonic Whip

Dansbare gitaarriffs en snoeiharde grooves

Als de band wordt vernoemd naar een van de allerbeste Nederlandse albums aller tijden Sonic Whip van Automatic Sam dan weet je natuurlijk genoeg. Sonic Whip is een explosieve rockband uit Nijmegen die zich laat beïnvloeden door bands zoals QOTSA, Audioslave, Foo Fighters, Navarone, Automatic Sam en De Staat. De band is opgericht door de Rockacademie-studenten Florian Bevelander, Frank Mohnen en publiekswinnaar van de Sena Young Talent Guitar Award, Meryn Bevelander. Met hun eerste track "Evil Mind" stonden ze reeds in de Indie XL Chart en een paar weken op 1 in de FTM Top100.