Muziek op Woensdag
concert

Neem een instrument mee of kom luisteren!

Muziek op Woensdag

Editie 3 juni GECANCELD.

Muziek op Woensdag

Neem een instrument mee of kom luisteren!

Editie 3 juni GECANCELD.

De jamsessie is een avontuur van vrijheid en spontane muzikale samenwerking. Soms. Het kan ook een opgebroken weg zijn van tegenwerking, disharmonie en stuurloosheid. Een goede sessie wordt niet alleen beleefd als een showcase of leerschool van de eigen talenten, maar als een betekenisvolle samenkomst van individuen met een gemeenschappelijk doel. De een past zichzelf aan het niveau van de ander aan, luistert en geeft ruimte en laat de muziek in het moment ontstaan.

Niet zomaar een sessie

Muziek op Woensdag zorgt er op vernieuwende, speelse wijze voor dat alle leeftijden en niveaus de mogelijkheid krijgen om op bijzondere manier met elkaar samen te spelen. Geheel in huiskamersfeer jam je de sterren van de hemel in een intieme sessie met verrassend spelelement. Want dit is niet zomaar een sessie.... het is Muziek op Woensdag! Laat jouw podiumvrees maar thuis (er is namelijk geen podium) en neem je instrument maar mee.

Open Podium
Oh ja, ken je de liedjes van de sessieband zo onderhand wel? Tik ze af en kaap de sessie voor maximaal 5 minuten voor jou of jouw band alleen!

Maaruh…. woensdag is toch gehaktdag? Ja, ook daar is aan gedacht tijdens Muziek op Woensdag! Meer verklappen we niet...