concert

Kraak & Smaak Live

Kraak & Smaak Live

Kraak & Smaak

Nadat de cirkel eind 2017 rond was voor wat betreft het meest recente, vijfde studioalbum 'Juicy Fruit', middels live en dj optredens op oa. het Glastonbury festival, kon het Leidse trio zich weer focussen op het maken van nieuw materiaal, remix-opdrachten en andere projecten.

In het voorjaar van 2018 leidde dit al tot de nieuwe single ‘Keep It Together’ met de California disco vocals van Luxxury, uit op het gerenommeerde Britse Future Disco label.

Daarnaast werd de club release ‘Pineapple Jam’, getrokken van Kraak & Smaak’s 'Miami Poolside 2018' mix compilatie voor het grote Toolroom Records, breed opgepikt door de internationale dance-scene. Met deze nieuwe compilatie op zak wordt er op het moment gespeeld in Azië en Europa en staat ook Amerika weer op het programma.

De nieuwe single ‘I’ll Be Loving You’ met K&S liveband zanger Ivar Vermeulen, staat op het punt van uitkomen. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan het nieuwe album, met wederom tal van nieuwe nationale en internationale gastbijdrages.

Kortom, reden genoeg om met liveband het land in te gaan voor een showcase die ook in Oss een tip van de toekomstige muzikale sluier van de Kraakers zal oplichten.

www.kraaksmaak.com