concert

+ Ralph de Jongh

Ian Siegal

Ian Siegal

+ Ralph de Jongh

ALL THE RAGE nieuwe album tour

Ian Siegal behoort tot de absolute top van de Euro Blues/roots scene. Speelde o.a. 6 keer op het BRBF, dat tot de grootse bluesfestivals van Europa behoort. Hij speelde meerdere malen op andere grote festivals, zelfs in de Statenhal tijdens North Sea Jazz. Siegal was ook al diverse malen op nationale Nederlandse TV te zien en te horen. Ook werden meerdere van zijn albums tot “album of the year” uitgeroepen door MOJO magazine en ontving hij meerdere nominaties voor een Blues Music Award. Uitzonderlijk voor een Brit.

Inmiddels heeft hij alweer een flink aantal jaren een stel jonge honden uit Nederland (bekend als The Rhythm Chiefs) als begeleiders. Het nieuwe album “All The Rage”, dat de nodige kritische noten m.b.t. de wereldpolitiek bevat, behoort tot Ian Siegal’s beste albums. Misschien wel zijn beste tot op heden. In elk geval is het ‘t eerste studioalbum in zes jaar en het eerste met deze begeleiders, waarmee eerder wel een livealbum werd opgenomen. Een absolute must see!

Ralph de Jongh

Ooit werd hij ontdekt door bluesridder Harry Muskee en intussen hoort hij bij de grote: bluesfenomeen Ralph de Jongh. Met twee Dutch Blues Awards en acht albums op zak, kan je niet meer om deze geweldenaar heen.

“Het is werkelijk een sensatie om deze charismatische blonde god aan het werk te zien. Als bezeten door BB King, Robert Johnson en een jonge Mick Jagger, speelt en zingt Ralph de Jongh de blues alsof hij ervoor geboren is: hartstochtelijk en met een groot gevoel voor drama.” - Het Parool.

Ralph de Jongh
Ralph de Jongh